El més nou de Google

La companyia ha presentat una nova bateria de productes que, com que encara no estan disponibles a casa nostra, potser ens han pogut passar desapercebuts

Google clips és el producte més 'freak' dels presentats per la companyia
Google clips és el producte més 'freak' dels presentats per la companyia

A VIA Empresa us hem preparat un recull de les darreres novetats que Google ha presentat al mercat per tal que no us perdeu cap de les novetats de l’empresa de Mountain View.

Pixel 2 i Pixel 2 XL

El producte estrella, el nou model del telèfon de Google (en versió normal i gran, com es pot deduir a partir del seu nom). Els dispositius compten amb 64Gb d’emmagatzemament en la seva versió bàsica, altaveus frontals, una càmera de 12 megapíxels que en alguns casos supera en qualitat a la de l’iPhone 8 i pantalles OLED de 5 i 6 polzades.

Pixel2

El seu punt fort? L’ús d’algorismes d’Intel·ligència Artificial per millorar les fotografies, identificant-hi objectes, profunditat i punts de llum.

De moment, Google permet posar-se en llista d’espera per adquirir-ne el model XL, a partir de 959 euros.

Google Home Mini

És un petit altaveu que, sorprenentment, no serveix per reproduir música. La seva funcionalitat principal és proporcionar accés a Google Assistant –l’assistent virtual de l’empresa del cercador– en qualsevol punt de la casa. Això si, per escoltar música, el Home Mini és capaç de connectar-se a un altre altaveu més gran.

home mini

Encara no se sap quan arribarà a l’Estat, però el seu preu de sortida podria rondar els 49 euros.

Google Home Max

home max

Aquest sí. Un altaveu de gamma alta –per escoltar música– dissenyat per competir amb productes d’Apple i Sonos. De moment, només estarà disponible a partir de desembre als Estats Units a un preu de sortida de 399 dòlars.

Google Clips

Clips és un producte força freak... és tracta d’una càmera autònoma que sempre està en marxa i, gràcies a la Intel·ligència Artificial s’encarrega d’anar fent fotos als vostres fills o a les vostres mascotes.

Segons asseguren a Google els algorismes del dispositiu són capaços d’obviar moments delicats, per preservar la privacitat dels éssers estimats. A partir d’aquí, col·locar la càmera en un lloc i deixar-la funcionar. Al cap d’una estona tindrem un àlbum personalitzat.

De moment només estarà disponible als Estats Units, a un preu de 249 dòlars.

Pixel Buds

Personalment mai m’han interessat massa els auriculars. Ni petits, ni grans ni Bluetooth. Això si, els Pixel Buds –un atac frontal en tota regla als AirPods d’Apple– són capaços de realitzar traducció simultània en trucades i xats de veu. Apassionant.

pixel buds

El seu preu de sortida serà de 159 dòlars.

PixelBook

Fins ara Google comptava amb diversos portàtils de gamma mitja i baixa, els ChromeBook, corrent un sistema operatiu propi. Aquest nou PixelBook –que costarà a partir de 999 dòlars–, pesa 1kg, fa 1cm de gruix i és un híbrid entre un portàtil, una tauleta i un telèfon. I com no podia ser d’una altra manera, integra Google Assistant.

pixelbook

Avui et destaquem
Comentaris