Els drones, presents al Smart City Expo

Empreses catalanes de solucions amb aeronaus no pilotades participen a la fira de solucions per a la ciutat intel·ligent

Empreses i centres d'investigació integrants del Catalonia Smart Drone -l'embrió del que pretén convertir-se al clúster de la indústria catalana de les solucions smart amb drones- participaran en la cinquena edició del Smart City Expo Wolrd Congress (SCEWC), la fira internacional de ciutats intel·ligents que es farà entre el 17 i el 19 de novembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, aquesta serà la presentació pública d'aquest grup de treball format per empreses, centres tecnològics, universitats i altres agents impulsors d'aquest sector, que va néixer fa uns mesos sota l'empara de l'estratègia SmartCAT del Govern.

A l'espai d'exposició, tres empreses i un centre tecnològic integrants del grup -Hemav, Catuav, Mdrone i Eurecat- i dos projectes -Ranger Drone i Faed Drone- exposaran els seus productes i serveis.

El grup Catalonia Smart Drone participarà també en una zona de vols exterior i organitzarà diverses activitats que tenen l'objectiu de donar a conèixer els serveis i solucions smart amb drones aplicades a diversos àmbits de les ciutats intel·ligents.

Alguns dels sectors en els quals es pot aplicar aquesta tecnologia són la gestió d'emergències, el control d'actuacions urbanístiques, la gestió del paisatge, l'anàlisi de la contaminació, el manteniment d'instal·lacions i la promoció turística.
Avui et destaquem
El més llegit