En marxa la segona edició del programa d'acceleració per a startups de la Fundació Cellnex

Busquen startups d'impacte social que aportin solucions per reduir la bretxa digital i contribuir a la sostenibilitat mediambiental

El CEO de Cellnex, Tobías Martínez | Cedida El CEO de Cellnex, Tobías Martínez | Cedida

La Fundació Cellnex reitera el seu compromís amb la innovació d'impacte social engegant la segona edició del programa d'acceleració per a startups, Cellnex Bridge, comptant novament amb el suport de la consultora en innovació social Innuba i l'acceleradora d'startups AticcoLab.

Després de l'èxit assolit a la primera edició, la Fundació Cellnex torna a seleccionar startups que emprenguin el repte de reduir les bretxes digital, social i territorial mitjançant l'ús de la tecnologia i la connectivitat. A més, en aquesta segona edició se seleccionaran també projectes que tractin la sostenibilitat mediambiental. “De moment, aquest segon programa també se centrarà a Espanya, encara que ja estem treballant en la seva internacionalització en futures edicions”, explica Àngels Ucero, directora general de la Fundació.

L'objectiu de la Fundació amb el programa Cellnex Bridge és teixir xarxes de cooperació per impulsar el talent i la innovació d'emprenedors amb iniciatives d'impacte social. Per això, acompanyen els projectes seleccionats en la definició, execució i mesurament de les seves proves de concepte i els ofereixen a més un suport econòmic de fins a 15.000 euros per desenvolupar el seu projecte.

La convocatòria, oberta fins al 18 de juliol, permetrà seleccionar fins a sis startups que participaran en un programa d'acceleració juntament amb mentors experts que us guiaran en el desenvolupament del vostre projecte.

Avui et destaquem
El més llegit