Escout, el clauer català que fa les Amèriques

La startup santcugatenca ven als Estats Units més de 200.000 unitats del dispositiu electrònic per 3,2 milions de dòlars

Escout, el gadget creat a Sant Cugat que amaga la clau del propietari
Escout, el gadget creat a Sant Cugat que amaga la clau del propietari

El dispositiu santcugatenc Escout se'n va a fer les Amèriques. Ekey Access LLC (filial nord-americana de la startup Cometways SL) i Wag Labs Inc., amb seu en Sant Francisco, han signat un acord amb l'empresa per al subministrament de 200.000 unitats per un import de més de 3.200.000 dòlars d'una versió modificada del dispositiu fabricat per la startup del mateix nom amb seu a Sant Cugat. 

Escout és una caixa cuirassada (Keylock Box) anclable a portes i altres punts segurs que custodia la clau de la propietat en el seu interior. Operat amb un smartphone i amb connexió Bluetooth, permet que a través d'aplicació i servei web els usuaris puguin donar accés remot als seus immobles d'una manera eficaç i segura administrant els convidats i controlant tota l'activitat que es produeixi. L'ús del dispositiu i l'aplicació estan enfocats principalment al professional del sector immobiliari sent aquesta versió modificada idònia, tal com apunten, per al seu ús en la creixent sharing economy, per exemple, per llogar habitatges turístics a platafomes com Airbnb. Per la seva part, Wag Labs Inc. és una startup que ofereix serveis de passejos de mascotes a través d'una app i un software online, permetent oferir serveis on-demand.

Ambdues companyies han acordat treballar conjuntament la integració de les seves plataformes de manera que el sistema de reserves i autorització d'accés pugui quedar completament automatitzat millorant tecnològicament l'experiència dels clients de WAG.

Actualment, Wag lliura milers de dispositius analògics al mes a nous clients, els quals seran gradualment substituïts per dispositius electrònics Escout. Així mateix, l'acord preveu que WAG tingui exclusivitat en l'ús del dispositiu al mercat dels passejos de mascotes.

La firma EscoutMe ha aconseguit finançament per produir el dispositiu a gran escala gràcies a Up! Catalonia, una plataforma d'inversió i de suport a l'emprenedoria que hi participa com a soci des de l'abril del 2017.

 

Més informació
Cibercrim, el repte de la societat connectada
Els gadgets que tots tindrem a la cuina
Buddy, el collar intel·ligent per a gossos
Avui et destaquem
Comentaris