Food 4 Future 2022 consolida Bilbao com la capital mundial foodtech

L'esdeveniment tecnològic internacional reunirà més de 7.000 congressistes en una zona expositiva que acollirà més de 250 companyies

Food 4 Future 2022 | Cedida Food 4 Future 2022 | Cedida

Bilbao es convertirà aquesta setmana en la capital mundial foodtech amb la celebració de Food 4 Future - Expo FoodTech 2022. Després de l'èxit de la primera edició de l'esdeveniment internacional, pensat per als professionals de la indústria alimentària i de les begudes, del 17 al 19 de maig, es donaran cita més de 7.000 congressistes. Un fòrum que a més generarà un impacte econòmic de 14 milions d'euros per a la ciutat, alhora que posarà Euskadi al mapa com a epicentre i referent foodtech.

“Food 4 Future és un esdeveniment tecnològic en què es donen a conèixer tota mena de solucions per a la cadena de valor de la indústria alimentària. A més, es tracta de l'espai idoni perquè startups foodtech puguin donar diferents punts de vista i impulsar una transformació real amb nous models de negoci, per reinventar la indústria alimentària”, destaca Sergio Fabregat, director de Food 4 Future - Expo FoodTech.

L'esdeveniment es consolida com la cita tecnològica ineludible on descobrir les últimes innovacions i solucions que estan transformant el sector de l'alimentació, així com casos d'èxit i aplicacions de la tecnologia alimentària per aconseguir una indústria més segura, sostenible i saludable. Més de 250 firmes expositores presentaran les últimes solucions tecnològiques i productes alimentaris que ajudaran a modernitzar i digitalitzar tota la cadena de valor de la indústria, des de la matèria primera, fins als processos logístics.

Avui et destaquem
El més llegit