Furgo App, el 'marketplace' de les mudances

L'aplicació mòbil posa en contacte els usuaris que necessiten transportar objectes amb propietaris de furgonetes que poden cobrir el servei

Furgo és una aplicació mòbil en forma de marketplace que uneix els usuaris que han de fer mudances o transportar vehicles, vaixells i altres objectes de gran volum amb els transportistes que ofereixen el millor preu.

La seva aspiració és solucionar els problemes per transportar coses connectant propietaris de furgonetes amb possibles clients. Sempre amb l'objectiu de traslladar i millorar la proposta d'uShip, una empresa nord-americana que ha revolucionat el mercat als Estats Units.

La startup participa aquesta setmana al saló de l'emprenedoria BizBarcelona per promocionar-se i al programa de desacceleració d'startups Menorca Millennials.

Trobar el millor preu
El seu nom, Furgo App, ve de l'abreujament de la paraula castellana furgoneta i representa l'ànima del producte: una forma ràpida i segura per transportar qualsevol cosa d'un lloc a un altre, publicant un anunci i acceptant les propostes de centenars de transportistes desitjosos de transportar.

El procés d'ús és senzill. Se seleccionen o es prenen fotos del que es vulgui transportar, s'especifica l'adreça i data de recollida i la de destinació. També es poden incloure descripcions breus. Un cop pujat l'anunci, els transportistes envien les seves ofertes de pressupost i l'usuari ha d'escollir la que millor li sembla.


Per agilitar el procés d'aconseguir ofertes, els transportistes poden fer preguntes als clients i resoldre tots els dubtes. Els usuaris poden rebutjar ofertes i quan trobin una que els convingui poden pagar-la des del mateix telèfon amb la plataforma Stripe.

Quan es paga un treball, el client rep un codi de desbloqueig específic. Quan el transportista acaba, li demana el codi de verificació i d'aquesta forma es tanca el cercle i els diners es dipositen en el compte del propietari del vehicle.

Furgo és un aplicació desenvolupada a Barcelona per Alfonso Jiménez, Diego Lafuente i Guillermo Lechuga, programadors que tenen en comú la seva relació amb Wuaki.tv i el seu pas per diferents empreses capdavanteres de la xarxa a Espanya.
Avui et destaquem
El més llegit