GoEuro, el cercador de busos i trens per l'estiu

L'aplicació llança a Espanya una la seva plataforma per iOS i Android, des d'on es pot trobar un mitjà de transport per marxar de vacances

GoEuro.es ha llançat a Espanya una nova aplicació gratuïta per iOS i Android amb opcions per viatjar tant amb tren com amb autobús. L'aplicació inclou el 95% de l'oferta de transport de busos i ferroviari d'Espanya, i una base de dades que permet a l'usuari buscar entre més de 160 proveïdors a Europa.

Paral·lelament, la companyia ha incorporat un sistema de cerca per localitats o ciutats i no per estacions o aeroports, el que el fa més "simple".

Segons ha informat la companyia, la nova app inclou més de 5.700 destinacions a Espanya, sent la primera plataforma que permet buscar el trajecte "més barat, més ràpid o la manera més convenient de viatjar al nostre país i a Europa". A més a més, el conseller delegat de GoEuro, Naren Shaam, ha assegurat que l'app fa que "la cerca de busos i trens sigui igual o més fàcil de comparar i reservar que abans, com ja passa en el cas dels vols".

Transport públic, una nova oportunitat
La cerca de viatges ha estat tradicionalment dominada per webs i apps enfocades a les reserves de vols i allotjament.

No obstant això, l'increment de popularitat del transport amb tren i bus a Espanya i Europa ha obert un nou nínxol al mercat oferint un lloc web on agrupar tots els mitjans de transport. Aquest, afirma la companyia, l'element que els diferencia de la competència.

Avui et destaquem
El més llegit