L'Hyperloop comença a prendre forma

El sistema de transport per tubs despressuritzats pot arribar a 1.200 quilòmetres per hora

Un dels tubs de l'Hyperloop Un dels tubs de l'Hyperloop

L'Hyperloop comença a prendre forma. L'empresa HTT (Hyperloop Transportation Technologies) ha anunciat l'arribada del primer conjunt de peces de tubs dissenyats per a transportar passatgers i càrrega al centre d'investigació de Toulouse a França. Cada peça té un diàmetre de 4 metres en forma de tub.

Aquesta empresa està desenvolupant una nova modalitat de transport que consisteix en un tub o sistema de tubs segellats, a través del qual una càpsula pot viatjar sense resistència a l'aire o fricció transportant persones i objectes a velocitats de fins a 1.200 quilòmetres per hora.

HyperloopTT Tube 4

La primera d'aquest projecte fase inclou un sistema tancat de 320 metres que estarà operatiu aquest any. Addicionalment, el 2019 s'acabarà un segon sistema a escala completa d'1 quilòmetre. elevat per pilonas amb una altura de 5,8 metres.

Fundada el 2013, HTT és un equip global compost per més de 800 enginyers i creatius en 52 equips multidisciplinaris, amb 40 socis corporatius i universitaris.  HTT està liderat pels cofundadors Dirk Ahlborn (CEO) i Bibob Gresta (president) i un equip directiu d'empresaris i professionals experimentats.

Avui et destaquem
El més llegit