iUrisfy, divorciar-se amb una app

Neix la primera aplicació per gestionar separacions matrimonials de mutu acord des del telèfon

Neix iUrisfy, la primera aplicació espanyola per gestionar separacions de matrimonis de mutu acord des de l'smartphone. Per un cost de, com a mínim, 180 euros per cònjuge, l'app evita tota mena de tràmits en persona i tenses reunions, sempre que els implicats estiguin d'acord en les condicions del divorci.

iUrisfy funciona a través de cinc passos i s'ocupa dels principals assumptes en els divorcis, com l'habitatge i les pensions alimentàries dels nens, per a les quals disposen fins i tot d'un simulador. A més, l'aplicació permet contactar amb advocats directament per videoconferència per solucionar dubtes.

Una vegada portats a terme els cinc passos, els cònjuges només han d'acudir als jutjats per signar els acords. Aquest sistema es dirigeix a les parelles que trenquen el seu matrimoni de mutu acord, per la qual cosa tot i que agilitza el procés, no aspira a posar fi als litigis per divorci, segons explica la companyia a través d'un comunicat.

Aquest sistema va ser creat el maig del 2015 i sorgeix de la col·laboració entre l'estudi madrileny BinPar i un grup d'advocats, entre els quals es troba l'advocat Ángel G. García. El lletrat de tribunals defensa la iniciativa afirmant que "els processos en línia asseguren menys costos emocionals i econòmics", i que la seva virtut rau que soluciona els problemes "d'una manera àgil".
Avui et destaquem
El més llegit