Kune, l'app de consum col·laboratiu

L'aplicació dirigida als consumidors per la sostenibilitat es presenta aquest dilluns al marc de la fira nadalenca de Consum Responsable de Barcelona

Kuneapp inclou cercador i xat entre usuaris
Kuneapp inclou cercador i xat entre usuaris
Kune és una aplicació mòbil per iOS i Android basada en la filosofia del consum col·laboratiu i pensada per implementar-ho i potenciar-ho. Permet generar una xarxa de contactes i fer grups amb una base de dades de tots els productes que aquests posen a disposició de la comunitat. De la mateixa manera, permet crear el teu propi perfil amb tot allò que vols i pots deixar, amb foto, localització i descripció.

Disposa d'un cercador que troba allò que necessites dintre de la teva xarxa i permet fer comandes específiques de productes concretant les dates en què ho necessitaràs. Kune també localitza en un mapa on són tots aquells productes que estàs buscant i et diu a quina distància els tens. D'aquesta manera pots escollir a qui fer la comanda en funció d'on està ubicat allò que necessites.

L'app també inclou un servei de missatgeria que permet la comunicació entre usuaris per concretar com i quan es recollirà l'objecte o qualsevol cosa que es cregui convenient.

A més, disposa d'un registre que recull tots els productes que has deixat, quan i a qui; tots els que has demanat i els que has trobat, qui els ha deixat i quan ho ha fet.

Kune és una iniciativa de la cooperativa de treball associat el Risell sccl i ha rebut el suport de l'Ajuntament de Barcelona. La presentació d'aquesta nova aplicació tindrà lloc aquest dilluns, a les 19 hores, a la plaça Catalunya de Barcelona on està celebrant-se aquests dies la primera Fira de Consum Responsable.
Avui et destaquem
Comentaris