Kune, l'app de consum col·laboratiu

L'aplicació dirigida als consumidors per la sostenibilitat es presenta aquest dilluns al marc de la fira nadalenca de Consum Responsable de Barcelona

Kune és una aplicació mòbil per iOS i Android basada en la filosofia del consum col·laboratiu i pensada per implementar-ho i potenciar-ho. Permet generar una xarxa de contactes i fer grups amb una base de dades de tots els productes que aquests posen a disposició de la comunitat. De la mateixa manera, permet crear el teu propi perfil amb tot allò que vols i pots deixar, amb foto, localització i descripció.

Disposa d'un cercador que troba allò que necessites dintre de la teva xarxa i permet fer comandes específiques de productes concretant les dates en què ho necessitaràs. Kune també localitza en un mapa on són tots aquells productes que estàs buscant i et diu a quina distància els tens. D'aquesta manera pots escollir a qui fer la comanda en funció d'on està ubicat allò que necessites.

L'app també inclou un servei de missatgeria que permet la comunicació entre usuaris per concretar com i quan es recollirà l'objecte o qualsevol cosa que es cregui convenient.

A més, disposa d'un registre que recull tots els productes que has deixat, quan i a qui; tots els que has demanat i els que has trobat, qui els ha deixat i quan ho ha fet.

Kune és una iniciativa de la cooperativa de treball associat el Risell sccl i ha rebut el suport de l'Ajuntament de Barcelona. La presentació d'aquesta nova aplicació tindrà lloc aquest dilluns, a les 19 hores, a la plaça Catalunya de Barcelona on està celebrant-se aquests dies la primera Fira de Consum Responsable.
Avui et destaquem
El més llegit