Abertis està centrada en el negoci de les autopistes
Abertis està centrada en el negoci de les autopistes

La seguretat viària es fa online

Autopistas (Abertis) estrena un blog per informar els conductors sobre conducció i responsabilitat a la carretera

Autopistes, companyia del grup Abertis, llança aquest dilluns el seu Blog de seguretat viària d'Autopistes, un espai de continguts sobre temàtiques relacionades amb la seguretat viària i el sector de la conducció. Amb aquesta iniciativa, Autopistes pretén crear un ecosistema de relació i diàleg amb clients, col·laboradors i amb la societat en general per acostar-los els coneixements necessaris sobre les característiques de conducció en l'autopista i les bones pràctiques al volant. 

El llançament del blog suposa també un avanç en l'estratègia digital de la companyia, ja que es complementa amb els altres canals de comunicació de la firma com la pàgina web, el xat en línia, els canals de Twitter i LinkedIn i l'app Autopistes en ruta. A través d'aquests canals, l'empresa ofereix continguts informatius relacionats amb l'actualitat i la situació del tràfic no solament als seus clients, sinó a qualsevol usuari.

Tanmateix, el Blog de seguretat viària d'Autopistes obrirà pas a diferents continguts com a reportatges, consells de conducció, articles de sector, informació d'actualitat i publicacions relacionades amb els resultats dels estudis del Centre de Seguretat viària d'Autopistes (CESVI).

La iniciativa incideix en el compromís d'Autopistes, tal com ha explicat Cristina Zamorano, cap del centre de Seguretat viària d'Autopistes: "Volem arribar a tothom, per conscienciar de la necessitat que cadascun de nosaltres tingui un paper actiu en la prevenció d'accidents. Des d'Autopistes entenem la seguretat viària com una qüestió amb majúscules, en la qual, amb la informació i conscienciació necessària, es podran aconseguir millors i majors resultats encarats a aconseguir zero víctimes en accidents de trànsit".

Centre de Seguretat viària d'Autopistes (CESVI)

El Centre de Seguretat viària d'Autopistes té l'objectiu de posar en el punt d'anàlisi les temàtiques més actuals en la conducció per aconseguir conscienciar als conductors i reduir l'accidentalitat en les autopistes. El primer estudi realitzat per CESVI, Observatori sobre comportaments dels conductors, ha permès treballar en la prevenció, donar a conèixer els riscos d'aquestes conductes i adoptar mesures de control per contribuir a minimitzar els riscos i reduir l'accidentalitat.

Autopistes, que es declara convençut del rigor d'aquest tipus d'accions i l'impacte que pot tenir aquestes informacions en el comportament i les conductes al volant, ha iniciat el compromís de seguir realitzant estudis amb tal de conscienciar sobre la importància de la seguretat viària.

Entre els propers estudis, Autopistes analitzarà la velocitat mitjana dels conductors en autopistes o el comportament dels conductors professionals, entre altres.

Més informació
La CNMV autoritza l'OPA d'Atlantia sobre Abertis
L'OPA d'Abertis, a punt de rebre 'llum verda'
Colonial i Abertis decidiran si traslladar la seu de Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit