Lisn, torna el millor del 'walkman'

Una nova aplicació per iPhone permet escoltar alhora amb qui vulguis una cançó, sigui on sigui cadascú

Qui no ha compartit mai uns auriculars per escoltar una cançó?
Qui no ha compartit mai uns auriculars per escoltar una cançó?
Tots tenim una cançó preferida, aquella que ens posa de bon humor i que ens recorda un moment feliç. Aquella melodia que quan sona sentim la necessitat de compartir amb els que ens envolten.

Compartir la música que ens agrada s'ha fet sempre, fins i tot abans de l'arribada dels serveis de consum de música en línia. Qui no ha compartit un auricular del walkman amb un amic per escoltar tots dos a la vegada una cançó?

De fet, serveis com Spotify ja permeten enviar un enllaç directe a un tema als nostre amics, tot i que al final l'experiència dista força de poder escoltar una cançó amb algú, al mateix temps.

La solució per aconseguir-ho es diu Lisn, una nova aplicació per iPhone que permet als seus usuaris compartir una cançó escoltant-la al mateix moment, sense que importi on es troba cadascun d'ells.Per fer servir l'app n'hi ha prou amb connectar-hi el nostre compte de Facebook –d'on extreu els amics– i el de Spotify o SoundCloud –d'on n'agafarà la música–. Un cop fet això, ja podem començar a escoltar cançons conjuntament amb les nostres amistats.

A més, mentre escoltem la música Lisn posa a la nostra disposició un xat per comentar amb el nostre company musical allò que ens passi pel cap. Exactament igual que quan compartíem l'auricular del walkman, però sense cinta de cassette.
Avui et destaquem
Comentaris