Les millors apps per a cada tipus de viatger

Tant si ets dels que els agrada passar-se el dia a la platja, com dels que volen gaudir dels mesos d’estiu a la muntanya, o prefereixen recórrer ciutats turístiques del món, trobaràs una app adient segons les teves vacances

Els 'smartphones' i les apps són els millors aliats per planificar les vacances Els 'smartphones' i les apps són els millors aliats per planificar les vacances

Les noves tecnologies han revolucionat la forma de fer turisme. Anar amb un mapa gegant a la mà per intentar ubicar-te a una ciutat nova poques vegades es veu avui en dia. Els smartphones s'han convertit en el millor aliat durant les vacances i cada cop hi ha més aplicacions mòbils que t'ajuden que el viatge sigui el més fàcil possible. Però no només hi ha apps per aquelles persones que els hi agrada passar les vacances fent visites turístiques a grans ciutats; tant si prefereixes passar-te l'estiu estirat a la platja com si, en canvi, vols anar d'excursió en excursió per la muntanya, et presentem les millors apps per cada tipus de viatger.

L'amant de la platja i l'hamaca

Per aquells que quan arriba el moment de les vacances només pensen a gaudir del mar i la platja, trobaran l'app perfecta amb iBeach. Aquesta aplicació ofereix informació sobre l'onatge, el vent o la temperatura de l'aigua. A més, disposa de webcams, informació de banderes, com arribar a la platja i fins i tot de la presència de meduses. I si després de tot un matí de platja es vol anar a menjar a un xiringuito, amb Chiringuía es pot obtenir informació detallada sobre els establiments més propers, la seva oferta gastronòmica, els esdeveniments i activitats de la zona o els horaris d'obertura.

El sociable

Per les persones que no s'imaginen unes vacances sense amics no els hi pot faltar al seu mòbil l'app Wave Let's Meet App. Aquesta app gratuïta permet compartir ubicacions en temps real en un mapa privat mitjançant geolocalització temporal. És especialment útil en els desplaçaments, ja que es pot veure on està cada persona perquè ningú es perdi pel camí. A més, per evitar problemes a l'hora de repartir les despeses del viatge, Splitwise ajuda amb els pressupostos compartits i a controlar els comptes durant les vacances.

L'urbanita

Si el teu estiu ideal és recórrer món de ciutat en ciutat descobrint l'arquitectura i la història dels destins que es visiten no et pot faltar CityMaps2Go, una app amb els mapes de les ciutats més visitades del món. El millor d'aquesta app és que no es necessita connexió a Internet, sinó que es poden descarregar els mapes necessaris i consultar-los més tard. I si es viatja en cotxe, Wazypark és l'eina ideal per trobar aparcament en aeroports, estadis o grans ciutats, ja que permet revisar si hi ha llocs disponibles i reservar-los amb antelació.

L'aventurer

Els viatgers que volen gaudir d'emocions intenses han de fer un lloc al seu smartphone per Extreme Sports Maps, una guia visual d'esports extrems que ofereix les millors recomanacions a prop de l'usuari, gràcies a la geolocalització. Tot i així, ser un aventurer pot portar alguns riscs, pel que és fonamental comptar amb Help Me SOS International, que ofereix amb un sol clic un llistat de nombres de telèfon de la policia, els bombers o d'ambulàncies. Està disponible en 35 idiomes i amb cobertura en 200 zones geogràfiques.

L'hiperconnectat

Quedar-se sense dades mòbil pot ser la pitjor notícia pels viatgers aficionats a les fotografies i al postureig. Wiffinity és una plataforma mòbil que proporciona connexió WiFi en moltes ciutats del món. Però si el que es vol realment és desconnectar de tot durant el viatge, OFFTIME permet ajustar la connectivitat a Internet durant l'estada de vacances. 

Més informació
5 apps indispensables per tornar de vacances
El 5x1 de les apps de viatges
Les apps d'estiu
Avui et destaquem
El més llegit