Unes jornades virtuals per impulsar la Formació Professional

Neix la Mostra d'ImpulsFP, un esdeveniment en línia que té per objectiu mostrar el talent i compartir experiències

Joan Roca parlarà de la seva experiència amb la Formació Professional | ACN Joan Roca parlarà de la seva experiència amb la Formació Professional | ACN

Neix la Mostra d’ImpulsFP, unes jornades virtuals que se celebraran els dies 12, 13 i 14 de maig amb l'objectiu de mostrar el talent i compartir experiències, reunir i evidenciar el valor social, econòmic i laboral de la Formació Professional. Aquest és el primer esdeveniment en línia que aplega alumnes i que premia la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional catalana amb el suport de la Fundación Bankia por la Formación Dual, segons informen en un comunicat.

Més info: La Santíssima Trinitat de l’FP Dual a Catalunya

Presentacions, premis, experiències educatives i xerrades amb protagonistes com el cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, Joan Roca; el director de l’Institut d'Investigació d’Intel·ligència Artificial del CSIC, Carles Sierra, o l’emprenedora rural Diana Moret, seran l’eix central de la trobada virtual.

Durant la jornada, es realitzaran xerrades d’actualitat com Covid-19 i la Innovació digital per part dels Ateneus de Fabricació de Barcelona, el director del IIIA del CSIC presentarà La integració de la IA a la nostra vida i Moret parlarà sobre La localització de l’emprenedoria en el món rural.

Els millors projectes innovadors i emprenedors que es presentin durant les tres jornades rebran un dels 17 guardons Premi Dualiza Bankia per l’emprenedoria i la innovació. A més, també s’entregarà un premi per part del PMI (Project Management Institute).

Més informació
Pedro Mier: "Els perfils digitals han de sortir de l'FP Dual"
Les empreses, preocupades per les dificultats d'implementar l'FP Dual
Avui et destaquem
El més llegit