Mr Neiborhú, un app per potenciar la solidaritat entre veïns

L'aplicació també permet contractar serveis i, en una segona fase, es podran gestionar incidències i averies i, fins i tot, realitzar juntes de veïns

La app Mr.Neiborhú | Cedida La app Mr.Neiborhú | Cedida

Com es pot potenciar la solidaritat veïnal quan és més necessària que mai? Innomads, la plataforma d’innovació del sector immobiliari, ha trobat la solució en l’app Mr. Neiborhú, un projecte de transformació del servei d’administració de comunitats, que ara fa el llançament de forma gratuïta. “Des d’Innomads hem avançat el llançament del projecte i l’hem obert gratuïtament perquè volem contribuir amb la nostra tecnologia, a que la gent es quedi a casa per lluitar en contra de la pandèmia i puguin ajudar als seus veïns”, explica la seva CEO, Mireia Garcia Roca.

Segons informen un comunicat, amb aquesta eina digital gratuïta, els veïns poden ajudar-se durant el confinament, intercanviant favors, compartint recursos i contractar serveis de valor per al moment que estem vivint. En una segona fase, en la que ja s’hi està treballant des d’Innomads, Mr. Neiborhú també donarà permís per compartir els recursos individuals o col·lectius, gestionar incidències i avaries i inclús realitzar juntes de veïns o delegar el vot de manera virtual.

L’aplicació, que compta amb la col·laboració de Maubic, XQ No? y Sumun, està disponible ja a Barcelona i està previst que pugui utilitzar-se en breu a Madrid, Saragossa i a València.

Innomads és el hub d’innovació del Real Estate que neix de la mà de l’ empresa immobiliària Forcadell, referent a Catalunya i a les Illes Balears i amb especial presència a Barcelona i província.

Més informació
MedSIR, del fàrmac contra el càncer a evitar l'ingrés a l'UCI per covid-19
Una app per diagnosticar la covid-19 amb la tos
Avui et destaquem
El més llegit