Les dones arriben a l'NBA Live

El popular videojoc inclourà les jugadores de la lliga femenina de bàsquet dels Estats Units

dones nba
dones nba

NBA Live 18, el popular videojoc de bàsquet, passarà a ampliar el seu catàleg d'equips i jugadors en incloure per primera vegada a les 12 franquícies de la WNBA, la lliga femenina de bàsquet d'Estats Units, al costat de les seves jugadores.

Les noves jugadores i els equips de la WNBA començaran a estar disponibles a la tardor en les versions de NBA Live 18 tant per PlayStyation 4 com para Xbox One, com ha informat a través d'un comunicat Electronic Arts, l'estudi nord-americà que desenvolupa el videojoc.

De cara al llançament de les noves jugadores, els desenvolupadors del videojoc han analitzat a algunes dels principals estrelles de la WNBA com Maya Moore, Brittney Griner, Diana Taurasi, Tina Charles, Sylvia Fowles, Alisha Gray, Chelsea Gray, Jonquel Jones i Alyssa Thomas. Per a això, han realitzat sessions de captura de moviment i s'han implementat les valoracions de les jugadores i els seus nivells d'habilitat.

"NBA Live 18 serà el primer videojoc que oferirà la llista completa d'equips i jugadores de la WNBA", ha ressaltat Lisa Borders, presidenta de la lliga nord-americana, en el comunicat d'EA. L'organització espera que el videojoc serveixi d'"aparador per als equips i les jugadores".

NBA LIVE 18 es troba actualment encara en procés de desenvolupament, però estarà disponible a tot el món al setembre per Xbox One i PlayStation 4, segons EA, que ha explicat que aquells usuaris que tinguin EA Access rebran un descompte del 10% quan realitzin la compra de la versió digital de NBA LIVE 18 en Xbox Live.

Més informació
Atari i Activision, la guerra que donà a llum la indústria del videojoc
Papa, jo vull ser ‘gamer’
El 40% de la indústria del videojoc d'Espanya és catalana
Avui et destaquem
Comentaris