Neix Bioo Lux, una planta com a interruptor biològic

L'emprenedor Pablo Vidarte ha presentat en primícia el nou concepte

Neix Bioo Lux, una planta com a interruptor biològic | Cedida Neix Bioo Lux, una planta com a interruptor biològic | Cedida

El 2018 Bioo va ser qualificada com una de les startups més innovadores d'Europa pel Parlament europeu. Avui aquesta innovació ha vist la llum amb el llançament i, per primera vegada a la història, el consumidor podrà adquirir un llum interactiu que utilitza una planta com a interruptor biològic. La tecnologia desenvolupada per Bioo utilitza la sensibilitat de les plantes per contenir canvis de freqüència en entrar en contacte amb altres cossos orgànics i així les converteix en interruptors biològics per encendre i apagar la llum.
  
El llum, dissenyat a Barcelona és, a més, un test i s'elabora artesanalment entre l'Estat espanyol i Portugal. És un producte de consum manufacturat amb materials nobles d'origen natural i ètic. El seu disseny ha rebut el reconeixement dels premis ADI-FAD i ha entrat a formar part de la Selecció Delta 2022.

El seu fundador, Pablo Vidarte, està inclòs a l'exclusiva llista 30 Under 30 Europe Forbes. Bioo està finançat principalment per la Unió Europea i el seu objectiu és treballar cap al futur de la biotecnologia.

Avui et destaquem
El més llegit