Neix Stage2, la primera acceleradora de startups Industrial Tech

La companyia té com a objectiu accelerar 150 projectes fins al 2030, amb una inversió de 100.000 euros per empresa

Oriol Pascual, cofundador i CEO de Stage2 | Stage2 Oriol Pascual, cofundador i CEO de Stage2 | Stage2

Un grup de 10 emprenedors amb experiència creant empreses industrials d'alt valor afegit s'han unit per donar suport a startups industrials que es trobin en fase de preproducció. Amb aquest objectiu han creat Stage2, la primera acceleradora de startups Industrial Tech que incorpora ajuda de capital risc per finançar les fases de validació del mercat, producció i comercialització de projectes industrials.

Oriol Pascual, cofundador i conseller delegat de Stage2 explica que “les startups de base científica i tècnica tenen molt suport en les fases inicials de recerca i validació de la tecnologia, però aquesta s'acaba quan han de passar a la fase d'industrialització i validació de mercat, fet que provoca una alta mortaldat de projectes. Des de Stage2 volem cobrir aquestes etapes on actualment els emprenedors es queden orfes d'ajuda i finançament”.

Per això, l'acceleradora ha iniciat el procés de creació d'un fons de 15 milions d'euros destinat a donar suport financer a startups de base del producte físic amb tecnologia propietària. L'objectiu d'accelerar 150 projectes fins al 2030, amb una inversió de 100.000 euros per empresa.

Avui et destaquem
El més llegit