Els eSports van a la universitat

Neix Playeek, la primera plataforma en línia que ofereix classes d’esports electrònics

Neix Playeek, una plataforma que ofereix classes d'eSports en línia Neix Playeek, una plataforma que ofereix classes d'eSports en línia

Els eSports es passen a la universitat. Un grup de joves emprenedors han desenvolupat en els darrers mesos Playeek, la primera universitat que ofereix classes en directe d’esports electrònics a través de format digital però amb un model tradicional de classe magistral.

Pablo Valls, Daniel Blázquez i Carles Pons són els empresaris darrere d’aquest projecte que ha estat seleccionat per la quarta edició del programa Garaje, dins de l’acceleradora Lanzadera del gegant Mercadona.

Amb el seu suport ha nascut Playeek, una universitat dedicada a fer classes online d’eSports, un fenomen que ha augmentat la seva popularitat i atreu milers de jugadors i espectadors, i que ha aconseguit donar a conèixer al públic "una nova forma de fer esport, així com aconseguir a ser una gran font d'ingressos".

"Detectem un nínxol de mercat i l'oportunitat de satisfer aquesta demanda amb la creació d'una plataforma en línia basada en el model tradicional universitari", explica el CEO de Playeek i antic jugador professional de videojocs, Pablo Valls.

Aquestes classes permetran als jugadors d’eSports millorar les seves habilitats a un preu de tres euros per alumne i amb un aforament màxim de cent persones.

Les classes s'impartiran en directe a través de vídeo i s'adaptaran a tots els nivells dels jugadors. "Les lliçons es dirigiran tant a aspirants com a professionals", detalla Valls.

A més, els professors seran professionals en aquest àmbit amb una "dilatada experiència i amb nombroses capacitats lectives", de manera que cada classe garantirà l'aprenentatge, ha afegit l’emprenedor.

Més informació
El Barcelona Games World supera les expectatives
L'e-sport batalla a Barcelona
Esport i tecnologia, parella guanyadora
Avui et destaquem
El més llegit