Un projecte de generar combustible amb hidrogen d'aigua, premi d'imaginPlanet Challenge

imagin portarà als premiats a Silicon Valley durant el mes de juliol per rebre formació per al desenvolupament de la seva idea

Atom és un projecte ideat per Lucas Vicen, Anna Martin i Marcel Rovira | Cedida Atom és un projecte ideat per Lucas Vicen, Anna Martin i Marcel Rovira | Cedida

Atom, un projecte de generació de combustible a través de l'hidrogen de l'aigua, ha resultat guanyador de la segona edició de l’imaginPlanet Challenge, la iniciativa d’imagin que dona suport a joves amb idees d'emprenedoria per mitigar el canvi climàtic. A través d'aquest programa, imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, ofereix formació i eines a una generació de joves amb consciència mediambiental i inquietuds emprenedores perquè puguin desenvolupar projectes capaços de generar un impacte positiu en el planeta.

El projecte guanyador, ideat per tres estudiants barcelonins, ha resultat triat entre els 500 equips inscrits en l’imaginPlanet Challenge, que en aquesta edició ha comptat amb més de de 1.700 joves participants. Durant els últims sis mesos, imagin ha ofert a tots ells un programa de formació especialitzada a través de sessions presencials i telemàtiques sobre sostenibilitat i emprenedoria, i ha posat a la seva disposició eines i recursos per donar forma a les seves idees.

Després d'alçar-se amb el guardó, com a punt de partida per arrencar la fase d'incubació del projecte i crear el seu producte mínim viable (MVP), l'equip de Atom tindrà l'oportunitat de viatjar durant el mes de juliol a Silicon Valley, concretament al centre d'innovació d’Imagine Creativity Center, dirigit per l'emprenedor Xavier Verdaguer. Durant deu dies, els creadors d‘Atom participaran en un programa d'incubació del seu projecte, visitaran empreses com Google, Pixar, Airbnb, Twitter, Meta, Apple, Netflix, entre altres, i rebran formació de les universitats de Stanford i Berkeley.

Avui et destaquem
El més llegit