Restaurants a bon preu al teu mòbil

VIAempresa recomana la nova aplicació d'Atrapalo, pensada per descobrir els millors restaurants de la ciutat amb descompte

De vegades costa escollir un restaurant nou. Per inèrcia, comoditat o bé per anar sobre segur, normalment tendim a anar a aquells llocs que ja coneixem i dels quals en tenim un bon record. Tot i això és quan tenim un compromís o simplement ens ve de gust variar que els portals online que suggereixen restaurants són realment útils.

Fins ara, tot i que diferents pàgines web d'ofertes disposen de seccions dedicades a la gastronomia, el més comú era fer servir el portal d'El Tenedor, especialitzat en restaurants. Ara, aquesta hegemonia podria canviar, ja que el portal d'oci Atrapalo acaba de presentar una aplicació específicament dissenyada com a 'recomanador de restaurants', amb funcionalitats realment interessants.

D'entrada l'app, disponible gratuïtament per iOS i Android, permet cercar més de 15.000 establiments a tot l'estat, a més de Chile, Perú, Colòmbia, Argentina i Mèxic.

Un cop hi accedim, se'ns sol·licitarà accés a la nostra ubicació per tal de mostrar-nos sempre aquells restaurants que tinguem més a prop. No obstant això, en qualsevol moment podem canviar les preferències de cerca per accedir a establiments de qualsevol altre lloc.

Una de les novetats més interessants és la possibilitat de poder crear llistes personalitzades dels nostres restaurants preferits, que podrem compartir amb les nostres amistats. I, si ens falta una mica d'inspiració, podrem accedir a les llistes que ens ofereix l'aplicació, pensades per diferents tipus d'ocasions, com ara llocs romàntics, els millors japonesos, les terrasses més espectaculars, els més exòtics o aquells que tenen més descompte, entre d'altres.

En seleccionar un establiment, en podrem veure la localització, l'adreça i distància respecte a la nostra posició, una petita descripció i una puntuació a partir de les opinions de la resta d'usuaris d'Atrápalo.

Altres dades importants sobre cada establiment són el preu mig de menjar de carta i el menú, si el restaurant en disposa, a més el percentatge de descompte que gaudirem si reservem fent servir l'aplicació.

Si finalment ens decidim per fer la reserva, n'hi ha prou amb seleccionar un dia i hora i el nombre de comensals, i la mateixa aplicació ens confirmarà, instantàniament que la nostra reserva ha estat realitzada correctament.
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit