Sabadell Consumer Finance s'apunta al Samsung Pay

Els usuaris només han de donar d'alta la seva targeta de dèbit o crèdit en el seu dispositiu i apropar-lo al TPV o el lector de targetes de l'establiment

Els clients de la filial del Banc Sabadell podran pagar amb el seu telèfon intel·ligent o SmartWatch Samsung | CC Els clients de la filial del Banc Sabadell podran pagar amb el seu telèfon intel·ligent o SmartWatch Samsung | CC

Sabadell Consumer Finance té disponible a partir d'ara el servei Samsung Pay per als seus clients, que d'aquesta manera podran realitzar compres i transaccions de pagament a través dels seus smartphones i rellotges intel·ligents, segons han informat en un comunicat. D'altra banda, la comunitat de Samsung Pay, amb més de dos milions d'usuaris registrats a Espanya, podrà incloure les seves targetes a la plataforma i ampliar les seves opcions de pagament mòbil.

Més info: Banc Sabadell integra AmazonPay en els seus sistemes de pagament

"És un orgull poder integrar Sabadell Consumer Finance al nostre servei de pagament Samsung Pay. Gràcies a aquesta incorporació, ja són més de 20 les entitats que confien en el nostre servei. L'objectiu és seguir creixent i oferir els millors avantatges per als nostres usuaris" ha assegurat Celestino García, vicepresident corporatiu de Samsung Espanya.

Per la seva banda, Miquel Costa Sampere, director general de Sabadell Consumer Finance, ha assenyalat que "Samsung Pay afegirà valor als nostres clients estant en l'avantguarda de la tecnologia dels mitjans de pagament també amb les seves targetes affinity". En aquesta ocasió, s'integren a Samsung Pay les targetes affinity Mango Card, Bonpreu-Esclat Pay i la pròpia targeta de l'entitat, Today Card".

Samsung Pay pot utilitzar-se en qualsevol establiment amb un TPV o lector de targetes contactless mitjançant tecnologia NFC. Els usuaris només han de donar d'alta la seva targeta de dèbit o crèdit en la seva dispositiu i apropar-lo al TPV o el lector de targetes de l'establiment. Una notificació avisa a l'usuari una vegada que el pagament s'ha realitzat.

Més informació
Els clients del Sabadell podran pagar amb Apple Pay
Android Pay arriba a Espanya de la mà del BBVA
Avui et destaquem
El més llegit