Sanibox, tecnologia contra el coronavirus al tèxtil i el calçat

La valenciana Jeanologia llança una càmera que desinfecta les peces de roba com si es posaren en quarantena durant 72 hores

SANITIZED, la innovació de la firma Jeanologia | Cedida SANITIZED, la innovació de la firma Jeanologia | Cedida

La valenciana Jeanologia presenta Sanibox, la que afirmen és "l'única tecnologia de sanitització del mercat certificada per a eliminar el coronavirus del tèxtil, apparel, workwear i footwear. Certificada pel Consell Superior d'Investigacions Científiques i amb compliment de la norma AFNOR NFT 72-281, la càmera dissenyada per la firma asseguren que "desinfecta de manera ràpida i segura, garantint un nivell de seguretat que permet l'ús del producte sense risc per a la salut, ja que elimina els bacteris i desactiva el virus, alguna cosa que només es podria aconseguir si es posaren les peces en quarantena un mínim de 72 hores, o si es rentaren a 60 graus cada vegada".

Des de la firma asseguren que la seua tecnologia protegeix també els colors, materials i el tacte de la peça i el fa "de manera sostenible, sense utilitzar aigua o químics". Enrique Silla, fundador de Jeanologia, ha destacat que “hem llançat un producte que contribuirà a accelerar la recuperació i a generar confiança en el consumidor, ja que la sanitització i la sostenibilitat seran les claus per a la recuperació de la nostra indústria”.

Silla, fundador de Jeanologia: “Els consumidors no tornaran a comprar si no se senten fora de perill”

 “Des del primer moment vam estudiar les necessitats del consumidor després del coronavirus i de la indústria tèxtil en el curt termini i ens vam proposar crear una nova tecnologia de cara a les seues necessitats futures, posant a les persones i al planeta el primer”. Seguint aquesta filosofia, la companyia llança Sanibox en temps rècord, doncs és productora d'ozó des de fa més de 15 anys i té l'experiència adquirida després d'haver treballat en els últims mesos en la desinfecció de pantalles per a protecció facial a Espanya. “Els consumidors no tornaran a comprar si no se senten fora de perill”, ha indicat Silla. Per això, “hem d'unir-nos totes les parts implicades en la indústria per a protegir mitjançant la sanitització als treballadors i als consumidors durant totes les etapes del procés de producció “, ha conclòs. 

Com funciona?

La companyia ha desenvolupat aquesta solució tecnològica a partir de la deshumidificació més l'oxidació avançada, que expliquen aconsegueix sanititzar les peces quant a seguretat requerida per al seu ús. Jeanologia llança una gamma de productes Sanibox per al tèxtil, peces de vestir, calçat i roba de treball, oferint diferents productes en funció de les necessitats: ja siguen de les botigues per a desinfectar les peces després d'eixir de l'emprovador o després de les devolucions, dels centres de distribució per a garantir que aquestes estan desnfectades abans d'arribar a botiga o de ser enviades online als particulars, com dels uniformes del personal abans del seu ús. 

Més informació
Reinventar-se en temps... vírics?
Avui et destaquem
El més llegit