Skitic, el Booking dels esquiadors

Aquest portal reuneix per primer cop en una sola eina tot el que cal per planificar una sortida a la neu

Les primeres nevades de la temporada han fet saltar les alarmes dels amants de l'esquí, àvids d'encetar una nova temporada. Aquest any, a més, podran comptar amb una ajuda extra a l'hora de planificar les escapades a la muntanya. Es tracta d'Skitic, una plataforma web que ofereix en un únic espai la informació necessària per planificar i decidir on gaudir d'una jornada d'esquí.

És la primera plataforma que permet a l'usuari organitzar la seva esquiada contractant només els serveis que necessita. En la informació proporcionada per la pàgina s'hi poden trobar des de la previsió meteorològica o l'estat de la neu fins el càlcul del cost total de la jornada d'esquí, incloent desplaçaments, forfets i altres serveis addicionals contractats, com cursos o material.

Skitic és també una eina per a les estacions d'esquí, a través de la qual poden dinamitzar les seves vendes i millorar la seva visibilitat al núvol, perquè la plataforma els ofereix la possibilitat de contractar recerques patrocinades, e-mailings segmentats, publireportatges, publicació d'ofertes de forfets o vendes on line, tant des de la mateixa plataforma com redirigint l'usuari a la seva pàgina de venda en línia.

D'aquesta manera Skitic vol convertir-se en una eina imprescindible per al sector, valent-se de fórmules d'èxit comprovat en altres segments del mercat, com Booking o Rastreator, per dinamitzar el sector de l'esquí i els esports de neu que, actualment, no compten amb un comparador específic.Amb la posada en marxa d'Skitic, els seus creadors creuen que el sector resol un vell dèficit. Tradicionalment, l'oferta de l'esquí s'ha vinculat a estades en hotels i paquets de diversos dies. Tanmateix, segons un estudi d'ATUDEM (l'Asociación Turística de Estaciones de Esquí y Montaña), el 70% dels esquiadors a Espanya o Andorra gaudeixen de jornades d'esquí d'un sol dia, que implica desplaçaments a destí d'anada i tornada.

Així mateix, crida l'atenció les dificultats que el consumidor d'esports d'hivern troba per comprar forfets online, contractar classes d'esquí i comparar totes les ofertes des d'un únic portal. Segons els creadors d'Skitic, sovint això passa perquè les estacions d'esquí no disposen de suficients mitjans tècnics per promocionar-se a la xarxa. Per això, Skitic posa a la seva disposició el software com un canal directe amb els usuaris perquè puguin vendre els seus propis productes.

Els quatre socis fundadors, Agustí Devant, Salvador Devant, Marc Martín i Tomàs Pagès, compten amb el suport de Barcelona Activa, l'acceleradora Conector, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Turisme de Catalunya. De fet, van guanyar el darrer Startup Competition by Conector en l'última edició del Bizbarcelona.

Avui et destaquem
El més llegit