L'smartphone' plegable de Samsung ja veu la llum

El Galaxy Fold surt a la venda amb una pantalla plegable de 7,3 polzades anomenada Infinity Flex i amb l'opció de connectar-se a la xarxa 5G

El nou telèfon intel·ligent compta amb una pantalla plegable de 7,3 polzades | Samsumg El nou telèfon intel·ligent compta amb una pantalla plegable de 7,3 polzades | Samsumg

El Galaxy Fold ja és una realitat. Després que Samsung Electronics es veiés obligada a l'abril a retardar la sortida del primer smartphone plegable del món per alguns errors en la pantalla tàctil, la companyia sud-coreana posa a la venda el nou telèfon aquest 6 de setembre a Corea del Sud, mentre que també estarà pròximament disponible en altres països com Espanya, França, Alemanya, Singapur, el Regne Unit i els Estats Units.

Més info: Mòbils plegables: una demostració de múscul en un mercat estancat

El nou telèfon intel·ligent compta amb una pantalla plegable de 7,3 polzades anomenada Infinity Flex i té l'opció de connectar-se a la xarxa 5G en els territoris on estigui disponible. Segons informa la multinacional en un comunicat, durant els últims mesos "s'ha refinat el Galaxy Fold", un dispositiu que, segons el president de comunicació mòbil de l'empresa, DJ Joh, "desafia les barreres del disseny tradicional d'smartphones".

El nou Galaxy Fold de Samsung | Samsung

El nou Galaxy Fold de Samsung | Samsung

El Galaxy Fold, definit per la companyia com "un telèfon i una tauleta en un sol dispositiu d'avantguarda", surt a la llum en quatre colors diferents. A més, permet utilitzar fins a tres aplicacions de manera simultània, és a dir, pots enviar missatges mentre jugues i fas una cerca per Google. També compta amb sis càmeres diferents, 12 gigues de RAM i 512 gigues d'emmagatzematge intern.

Els dubtes sobre la viabilitat d'aquest tipus de tecnologia també van fer retardar fins al novembre la venda del Mate X, el telèfon plegable de Huawei.

Més informació
Samsung presenta el mòbil plegable
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit