La tecnològica Claranet compra la consultora Geko Cloud

Aquest acord forma part de l'estratègia de creixement de la companyia, que ha triplicat el volum d'activitat, ingressos i equip a l'Estat espanyol

El director general de Claranet a Espanya, David Cuesta | Cedida El director general de Claranet a Espanya, David Cuesta | Cedida

La tecnològica britànica Claranet ha adquirit la consultora Geko Cloud, que ofereix assessorament a empreses que operen a internet. Claranet, especialitzada en cloud, ciberseguretat i treball en xarxa, reforça amb aquesta operació la seva presència a l'Estat espanyol, on ha triplicat el volum d'activitat, ingressos i equip en els darrers tres anys.

El director general de Claranet a Espanya, David Cuesta, ha assegurat en un comunicat que la incorporació de Geko Cloud és “un pas important” en la seva estratègia de creixement i aportació de valor al mercat i que no podria haver trobat una empresa millor.

Amb seu a Barcelona, Geko Cloud és una empresa consultora altament qualificada i especialitzada en migració a cloud, microserveis i infraestructura al núvol, entre altres prestacions.

Avui et destaquem
El més llegit