CA | ES

TokApp, un clic per pagar les despeses escolars

L'app permet lluitar contra les monedes i bitllets, però, sobretot, contra les autoritzacions obligatòries a les escoles de mares i pares

L'app és totalment segura i transparent | iStock L'app és totalment segura i transparent | iStock

Has de pagar una excursió de l'escola i no tens temps per anar al banc? Ara pots saldar totes les despeses escolars a través d'una app batejada com a TokApp, que permet lluitar contra les monedes i bitllets, però, sobretot, contra les autoritzacions de mares i pares. 

A través d'aquesta aplicació, podràs oblidar-te de donar els diners al teu fill o anar directament a l'escola per pagar qualsevol activitat. De fet, aquesta qüestió quedarà solucionada a través d'un sistema de pagament integrat de forma simple en els missatges.

La companyia va decidir llançar l'aplicació al mercat després de veure en primera persona com es rebien diverses consultes de mares i pares relacionades amb la qüestió monetària de l'estil "ja li he donat els diners a la meva filla o la quota del menjador la pago el mes vinent". I és que TokApp funcionava, fins ara, com a una app de consulta per als familiars dels escolars.

"La idea és que, enlloc de limitar-se a informar d'un pagament, ho demanessin i ho cobressin directament", sostenen els fundadors. Però, com funciona? L'escola envia un missatge en què es pot afegir l'opció de sol·licitar el pagament. Només cal afegir-hi l'import que es desitja i una calculadora divideix quan s'ha de demanar a cada pare.

Facilitats més segures

Fet això, el missatge arriba directament al familiar que ha de fer el pagament i ell tria si el paga o el rebutja. L'escola, a més, compta amb un historial amb un registre dinàmic dels pagaments per poder organitzar-ho, inclòs, també, aquells que paguen en efectiu.

Des de l'empresa, asseguren que "han sigut molts mesos de tests amb centres reals per trobar la forma perfecta de solucionar el cas dels pagaments" i afegeixen que "el resultat és una solució integrada en una plataforma totalment familiar per als centres".

Ni cedeix dades a tercers, ni es memoritza el teu número de targeta

Segons expliquen, l'app és totalment segura i transparent ja que ni s'exposa públicament el número de telèfon ni cedeixen dades a tercers. De fet, fins i tot ofereixen assessoria legal a les escoles que treballen amb ells.

La sol·licitud de pagament es fa directament per l'entitat, no per cap font externa. I no només això. Les dades estan encriptades a través d'SSL i l'apliació no emmagatzema cap targeta de crèdit de l'usuari quan la introdueix.

L'empresa gallega que ha ideat TokApp ja connecta cada dia a més de 3.000 centres amb més d'1.200.000 pares, mares i alumnes.

Més informació
La publicitat arriba a WhatsApp
Teixits 'smart' catalans per als cotxes del futur
Sant Cugat acull un projecte d'intel·ligència artificial obert a la ciutadania
Avui et destaquem
El més llegit