TravelMate Robotics, la maleta robòtica

Enginy nord-americà, el nou 'gadget' es presenta aquest dimecres al Fòrum TurísTIC de Barcelona

Travelmate, la maleta robòtica | Travelmate Facebook
Travelmate, la maleta robòtica | Travelmate Facebook

La que està considera la primera maleta robòtica es presenta aquest dimecres en el Fòrum TurísTIC de Barcelona. Arriba de la mà de l'empresa nord-americana TravelMate Robotics i és capaç de moure's de manera autònoma, esquivar obstacles i seguir el telèfon intel·ligent del seu propietari. D'acord amb el president de la companyia, Maximilan Kovtun, "Travelmate és més que un nou tipus de maleta. És un robot que millora constantment allò que fa".

Segons Kovtun, "Travelmate està integrat amb la seva aplicació per a telèfons intel·ligents i és capaç d'actualitzar-se amb noves funcionalitats". Tanmateix, els seus creadors expliquen que la intel·ligència artificial que fa servir TravelMate "l'ajuda a ser més intel·ligent i respondre de manera més eficaç. És un complement perfecte per quan viatges, però no has de limitar-te a fer-lo servir en desplaçaments. TravelMate pot anar amb tu a la feina, quan ets al parc, anant de compres o a l'escola. És un robot que t'ajudarà a fer la teva vida més fàcil", explica el president de l'empresa.

El dispositiu disposa de GPS incorporat, bateria autònoma i tancat intel·ligent i està certificat als Estats Units pel seu ús en vols comercials. Els seus creadors expliquen que TravelMate, disponible en tres mides i que es pot comprar online, "va néixer de la inquietud de l'equip per incorporar la robòtica en el dia a dia de les persones per fer-lo més fàcil" i creuen que "revolucionarà un sector que en 100 anys no ha canviat massa".

El seu president oferirà aquest dimecres una ponència sobre la incidència i el futur de la robòtica en el sector turístic durant la segona jornada del congrés TurísTIC, del qual també hem donat compte a VIA Empresa.

Més informació
Olive, la maleta intel·ligent que et segueix per l'aeroport
Delsey Pluggage, la maleta connectada del futur
Suitcases, una app per fer la maleta
Avui et destaquem
Comentaris (1)
Ignasi
Aquesta maleta es una autetica estafa. Soc un dels primers patrocinadors en quan va sortir a indiegogo i l’unic que han estat fent aquest gent es dir mentides, mentides deliverades amb els compromisos d’enviament i amb les especificacions. No hi ha cap proba de que aquesta maleta s’hagi fabricat per als seus patrocinadors que vam invertir. De mentres, ells han obtingut 800k dolars.