Vudoir: quin vestit em poso?

Arriba una nova xarxa social que permet donar i rebre consell sobre què et queda millor en un sol clic

"Què em poso?" és la pregunta que va inspirar a Alina Franco (@alinafras), advocada de M&A a Barcelona a emprendre. Arran d'això, va néixer Vudoir com a resposta a una necessitat quotidiana de qualsevol home i dona del món: decidir què es posa cada dia. Vudoir incorpora una app visual i una xarxa social fotogràfica que desplaça l'enfocament des de la peça a la persona que ho porta i que permet obtenir consells en temps real, quan els necessites.

L'ús és molt senzill: l'usuari carrega dues fotografies amb dues outfits diferents perquè altres usuaris li aconsellin, el temps en el qual necessita un resultat, les publica en l'app i espera la resposta de la comunitat. Requereix un vot entre dues propostes i, a més, permet compartir el post de l'app en altres xarxes socials. Per descomptat, cada usuari pot, al seu torn, votar els outfits que apareixen en el seu timeline i donar valor a la comunitat.

Mentors reconeguts
Entre els seus inversors, es troba Carlos Blanco (Akamon, ITNET), Eduardo Navarro (Sherpa Capital) i mentors com Marc Vidal (Idodi VC, Radikalvip, Connector), Micky Ribera (Be2015, Globally), Vanessa Estorach (WiM, mobile strategist consultant) i Manel Jadraque (exCEO de Desigual).

Des de la firma destaquen que les seves claus són la senzillesa del concepte, el pes de la tecnologia i sobretot, l'equip. "Vaig trigar set mesos a trobar a la persona adequada per a aquest viatge fins que vaig donar amb Paolo Rizzardini", explica Alina. "Paolo tenia l'equilibri perfecte entre experiència, intel·ligència, capacitat de somiar en gran i capacitat d'apassionar-se. Gens del que està ocorrent avui dia en Vudoir seria possible sense ell", afirma.Vudoir va ser seleccionada el passat mes d'octubre per Conector Accelerator. "L'acord aconseguit amb firmes grans i petites de la indústria de la moda així com amb gurus del sector, organitzadors d'esdeveniments i el suport d'influencers i celebrities ha estat clau per guanyar-nos la confiança dels nostres inversors".

Vudoir està actualment disponible en 149 països i acaben d'iniciar la segona ronda d'inversió. En aquesta primera versió la tecnologia compatible és iOS i aviat llançaran la versió per Android amb sortejos entre la gent jove de Barcelona que inclouran matrícules d'Universitat entre estudiants de primer any.

Avui et destaquem
El més llegit