WeFitter, la plataforma que recompensa els esportistes

La start-up aixeca una ronda d'inversió de 260.000 amb Technogym i es podrà usar a 15 gimnasos

Els més esportistes ja poden usar WeFitter, una plataforma en líniaque recompensa l'usuari per fer exercici a través de les apps que mesuren les calories en fer un esforç físic. Mitjançant un acord amb Technogym, la start-up catalana ha aixecat una ronda d'inversió de 260.000 euros.
 

WeFitter es basa en la venda de serveis personalitzats a empreses a partir dels incentius que marquen les companyies per complir els seus objectius, i en l'ús de consumidors de manera individual que reben recompenses de marques que volen fer-se conèixer. 

Més enllà de fomentar l'esport, l'eina serveix a les empreses per millorar la compenetració entre els treballadors a través de plantejar-se objectius col·lectius, millorar la productivitat i la motivació dels empleats.
 

Tant en la seva aplicació per a empreses com a títol individual, la plataforma permet canviar les calories cremades per punts que, alhora, es poden canviar per poder obtenir recompenses.
 

A 15 espais de Barcelona

A partir de l'acord amb Technogym, la plataforma se sincronitzarà amb les màquines dels 15 gimnasos DuetSports que aquest grup té a Barcelona, de manera que es reforçarà la "fidelitat" dels clients amb els centres.
 

WeFitter té més de 15.000 usuaris a Espanya i ofereix els seus serveis a clients com Sanitas i PhoneHouse, entre d'altres.

Avui et destaquem
El més llegit