WhatsApp prepara una app per connectar empreses i clients

La companyia de missatgeria vol facilitar les comunicacions entre les companyies i usuaris

Whatsapp Business és l'aplicació per posar en contracte empreses i clients de manera fiable Whatsapp Business és l'aplicació per posar en contracte empreses i clients de manera fiable

WhatsApp Business serà la nova aplicació del servei de missatgeria que neix per facilitar la comunicació entre les empreses i els seus clients. Aquesta aplicació serà gratuïta per als petits i mitjas negocis, mentre que per a companyies més grans com ara aerolínies, bancs i empreses d es presentarà com una solució empresarial el cost de la qual no ha estat revelat.

El naixement d'aquesta nova aplicació es deu al fet que les connexions via WhatsApp entre les empreses i els seus clients "són una mica rudimentàries", segons ha detallat el servei de missatgeria en un comunicat del seu blog. "Hi ha amos de negocis que envien missatges a centenars de clients des d'un sol telèfon i també persones que no estan segures si un negoci a WhatsApp és real o no", ha assenyalat WhatsApp, que el seu objectiu amb Business és "resoldre aquests desafiaments i facilitar la comunicació entre persones i empreses".

Per a això, WhatsApp Business tindrà en compte les diferents necessitats de cada companyia, segons ha detallat l'aplicació en la mateixa entrada. "Les empreses busquen presència oficial, un perfil verificat perquè les persones puguin diferenciar una empresa de qualsevol altra persona, i una forma més fàcil de respondre els missatges".

WhatsApp començarà a provar aquesta funció en els propers mesos, tot i que encara es desconeix la data exacta de llançament. No obstant això, l'aplicació de missatgeria ha assegurat que "s'informarà quan l'eina estigui disponible per a més gent"; de moment, se centrarà a escoltar les opinions i experiències durant la fase de proves.

Més informació
Com evitar el 'phishing' aquest estiu
Facebook arriba als 2.000 milions d’usuaris al mes
Com detectar una estafa a WhatsApp
Avui et destaquem
El més llegit