Whatsapp: punt final als dubtes del doble 'check'?

Se n'ha parlat molt sobre el significat del ja mític doble 'check' que apareix al costat d'un text enviat amb la famosa aplicació de missatgeria

Tot i la confusió general que hi ha al respecte, la companyia sempre ho ha explicat clarament a la seva pàgina web:

• 1 tick significa que el missatge s'ha enviat al servidor de Whatsapp.
• 2 ticks signifiquen que el missatge s'ha lliurat al telèfon del destinatari.

Tot i això, apunten que el fet que el missatge s'hagi lliurat, no implica necessàriament que el destinatari l'hagi llegit, ja que l'aplicació pot estar en segon pla i rebre igualment el missatge.

Amb l'aparició d'alternatives com Telegram que fan un tractament més intuïtiu d'aquest doble check (en aquest cas sí que implica que l'usuari ha llegit el missatge), Whatsapp hauria decidit introduir canvis en el funcionament del seu sistema.

Els darrers rumors apunten que tan bon punt l'usuari obri la conversa que conté el missatge nou, els dos tics es tornaran blaus en el xat de qui ha enviat el missatge.De moment, les versions actualitzades de l'aplicació que estan disponibles als diferents Markets, encara no incorporen aquesta millora. Segons sembla, aquesta nova funcionalitat encara estaria en fase de proves dins la companyia.

La informació va començar a córrer a les xarxes socials quan, fa uns dies, l'usuari de Twitter @mancae90, que col·labora en la traducció de l'aplicació a l'italià, va publicar una captura de pantalla dels nous textos que la companyia demanava que fossin traduïts, en la que s'hi podia apreciar les entrades "delivered to" i "read by" que correspondrien a aquestes funcions.
Avui et destaquem
El més llegit