El moment de la reactivació

Tornar a obrir les portes d’una fira presencial a Barcelona és una boníssima notícia. Significa que estem avançant per superar la crisi i que comencem a guanyar la partida a una situació complexa que afecta a negocis i llocs de feina com res ho havia fet abans.

A l’Ajuntament de Barcelona i a Barcelona Activa hem actuat ràpid, sense perdre ni un minut: dissenyant plans de xoc per impulsar l’economia i l’ocupació, fent polítiques actives per joves, dones i sèniors, oferint formació i assessorament, acompanyant la creació d’empreses, cercant inversions i creant plans de futur a mig-llarg termini.

És el moment d’actuar i de fer una aposta decidida per la reactivació i pel foment de l’ocupació, impulsant mesures que reforcin un model de ciutat basat en la competitivitat, la sostenibilitat i l’equitat.

Una d’aquestes mesures és la nova edició del BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació 2020, que enguany no només serà juvenil sinó que aglutina assessorament per al desenvolupament laboral i professional de tots els perfils i edats. Els dies 21, 22 i 23 de setembre a Fira de Barcelona comptarem amb múltiples recursos, conferències d’institucions, centres de formació, escoles de negoci, d’emprenedoria i empresa, etc.

Persones expertes en diferents disciplines explicaran com viuen la crisi, i quines metodologies segueixen en un entorn que s’ha tornat volàtil, incert, complex i ambigu. Un entorn en el qual Barcelona vol seguir posant l’accent en la creació i atracció de talent i, en conseqüència, també en el reskilling i el reciclatge professional dels treballadors dels sectors més afectats per la crisi.

Si tens una idea de negoci, si tens dubtes en com reorientar el model de negoci, si treballes a una empresa i vols créixer professionalment, o si cerques feina: m’estic dirigint a tu.

Aquesta és una crida general a aprofitar totes les eines que trobareu a la fira, amb opció de ser-hi presencialment o de forma virtual. Però el que sobretot volem és que no deixeu de ser-hi, i que tothom qui participi de la fira marxi amb noves idees, nous contactes o, encara millor, amb una nova feina.

Barcelona torna a demostrar la seva resiliència, a exhibir la seva fortalesa i a demostrar la seva ambició per mirar endavant amb esforç i tenacitat.

Més informació
El QR, la nova entrada al Bizbarcelona
Reactivar l’economia de la mà dels experts
Avui et destaquem
El més llegit