Happy Birthday VIA Empresa and Thank You!

Quan em van demanar que escrivís una nota sobre VIA Empresa pel seu setè aniversari, vaig intentar recordar la meva primera trobada amb VIA Empresa. Va ser quan van venir a les nostres oficines per parlar sobre la nostra filosofia de “Family First” i la creença que les mares són les millors empleades? O va ser quan van venir a Igualada per donar suport al grup Inquietes, una comissió impulsada per dones empresàries de l’Anoia?

Tot i que no recordo el meu primer contacte amb VIA Empresa i les persones increïbles que hi treballen, sempre recordo com em fan sentir. Sí, estic parlant dels meus sentiments per un diari sobre economia, negocis, startups i innovació. Per què parlo de sentiments? Perquè en el fons, els negocis van de relacions i les relacions es basen en sentiments i valors.

"Per què parlo de sentiments? Perquè en el fons, els negocis van de relacions i les relacions es basen en sentiments i valors"

Simon Sinek, autor del llibre “Start with why”, diu que "l'objectiu és fer negocis amb persones que creguin en allò que creieu". VIA Empresa ha demostrat una vegada i una altra que creu en allò que creiem. Durant aquests últims anys, he apreciat els següents valors de la publicació i les persones que hi ha al darrere:

- COMPROMÍS als seus lectors, als seus col·laboradors, al seu equip i als seus objectius bàsics per anar més enllà de la informació.

- INTEGRITAT per creure en el territori i aquelles persones que treballen per crear empreses i a més són bons ciutadans dins el nostre ecosistema.

- QUALITAT, tant pel que fa al contingut de VIA Empresa com la vàlua de les persones que el preparen edició rere edició.

- INTEL·LIGÈNCIA dels articles i de les persones que els escriuen.

- CURIOSITAT que impulsa la varietat d’informació, opinions i perspectives.

- INSPIRACIÓ per innovar i millorar la societat.

- EMPATIA per les empreses, les persones i la societat. VIA Empresa no ens mira des de fora, és dins entre tots nosaltres. 

Gràcies a VIA Empresa, m’he sentit recolzada com a empresària, com a dona i com a mare. Agraeixo a Neus, Víctor i a tots aquells de VIA Empresa que m’han donat l’oportunitat de compartir les meves reflexions sobre negocis i societat. Estic agraïda per la relació que mantinc amb ells i per la manera com m’han fet sentir. Perquè com va dir Maya Angelou, una poetessa americana, "Al final del dia, la gent no recordarà el que vas dir o vas fer, recordaran com els vas fer sentir".

Bon Aniversari VIA Empresa, thank you i per molts anys més!

Més informació
El perquè de tot plegat
I sense parlar del blat del Japó
Les dades ocultes que perfilen VIA Empresa
Avui et destaquem
El més llegit