Tu també opines!

VIA Empresa estrena 'El Racó del Lector' per compartir experiències entre lectors

Dies i nits de confinament. D’estar per casa, amunt i avall. Treballant, estudiant o aplaudint. Enganxats al mòbil, a l’ordinador o a la televisió. Sols o en família. Moments de reflexió, lectura i emoció. Moments per compartir. Vivim (des)informats?

Estem en plena crisi del coronavirus. Són dies d’emergència i alarma sanitària i econòmica, actualitat frenètica i pànic als mercats i als carrers. Està passant de tot, i el que encara ens queda per caminar… Però, dels pitjors moments, també en surten grans lliçons i oportunitats d’aprenentatge.

Davant la crisi del coronavirus, ja hem obert tres noves seccions: Diari de confinament de Josep Maria Ganyet, Una autònoma en quarantena de Susana Lluna i (Des)teletreballar amb nens de Neus Navarro. Si no ho heu fet encara, us animo també a seguir-nos a través dels nostres butlletins. Allà ens hi trobareu, ara i sempre.

"Ara més que mai volem estar al teu costat i saber quina és la teva opinió"

Ara més que mai volem estar al teu costat i saber quina és la teva opinió. Per això, estrenem El Racó del lector perquè ens expliquis la teva experiència, ens donis feedback o ens facis algun suggeriment de tot allò que t’agradaria llegir. Escriu-nos a lectors@viaempresa.cat. No són Cartes al Director, sinó un racó per compartir entre lectors que podreu veure publicat al diari. Per sentir-nos identificats i acompanyats en allò que més ens preocupa. En definitiva, un refugi per fer comunitat en temps de crisi.  

  • Creiem que la nostra societat està plena de gent inspiradora I la intel·ligència és contagiosa
  • No volem clics, volem minuts
  • Amb mirada constructiva
  • A la vida no tot són breaking news
  • Prioritzem la qualitat per sobre de la quantitat
  • Ens interessa l’engagement, anem més enllà de les visites i els usuaris únics
  • Ens envoltem de converses, debats i critiques reflexives

Aquests són només alguns dels pilars del nostre manifest i la nostra anima. Feu-la un cop més vostra i acompanyeu-nos en aquest llarg viatge, benvolgudes i benvolguts lectors. Gràcies.

El record i el relat conjunt de la lluita contra el coronavirus serà inoblidable.

Més informació
Diari de confinament. Dia 1: La crida
El costat bo de la bretxa
El regne de 'Frozen'
Avui et destaquem
El més llegit