L'agroalimentari valencià viatja a Corea del Sud

11 empreses agroalimentàries valencianes participen en una presentació d'oferta al país asiàtic

'Skyline' de Busan, en Corea del Sud | iStock 'Skyline' de Busan, en Corea del Sud | iStock

Un total d'11 empreses agroalimentàries del País Valencià participen a partir del 15 d'agost en una presentació d'oferta a Corea del Sud organitzada per Ivace Internacional. Es promocionaran oli d'oliva verge extra, ametles mediterrànies, tòfona silvestre i tòfona negra, així com una extensa gamma de productes gurmet elaborats amb diferents varietats de tòfona, conserves, pernil serrà i embotits, cervesa artesanal, snacks, condiments, així com dolços i postres.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquesta presentació de producte es realitzarà des de l'antena de l'Ivace a Seül, "acció dirigida en aquesta ocasió a empreses de producte no perible que no disposen d'importador en el país", ha indicat. "Es tracta d'un servei de promoció que prestem perquè les empreses puguen conéixer l'acceptació dels seus productes i realitzar interessants contactes sense haver d'eixir de la Comunitat Valenciana. Les empreses envien mostres que s'exposen en un lloc habilitat per a la visita d'importadors i distribuïdors i s'elabora un catàleg de producte amb la informació relativa a les empreses participants que s'envia als clients objectiu", ha explicat.

Durant la presentació d'oferta, la delegació de l'Ivace a Corea del Sud mantindrà reunions amb importadors, distribuïdors i cadenes del sector d'alimentació, als quals presentarà les mostres, catàlegs i altra informació de les empreses participants. 

Quant exporten ja?

Les exportacions del sector agroalimentari del País Valencià s'han elevat fins als 12,7 milions d'euros l'any 2017, la qual cosa representa un increment del 12,75% pel que fa a l'any anterior. Per productes, el més exportat en aquest mercat són les llavors oleaginoses, amb 3,9 milions d'euros i un destacat ascens del 39%. Li segueixen els vins i begudes, amb 2 milions d'euros, els sucres i productes de confiteria amb 1,78 milions d'euros, el cacau i les seues preparacions, les conserves vegetals i les fruites.

La delegació de l'Ivace a Corea del Sud mantindrà reunions amb importadors, distribuïdors i cadenes del sector d'alimentació

En total, aquests sis capítols concentren el 84% de les exportacions agroalimentàries valencianes a Corea del Sud.

Més informació
Corea, una oportunitat entre dos gegants
Avui et destaquem
El més llegit