Castelló: més rutes quan menys gent vola

Les companyies Wizz Air, Ryanair i Volotea volaran des de Castelló a Londres, Viena, Budapest, Bucarest, Katowice i Bilbao

El conseller España en un punt de desinfecció de l'aeroport de Castelló | GVA El conseller España en un punt de desinfecció de l'aeroport de Castelló | GVA

L'aeroport de Castelló ha représ aquest dimecres els seus vols regulars, després de més de tres mesos suspesos per la crisi sanitària de la COVID-19. L'aeroport operarà aquest estiu set rutes que connectaran amb sis destinacions, oferint un total de 15 freqüències setmanals, la qual serà xifra rècord en la història de la infraestructura. La convergència de les set rutes suposarà que l'aeroport aconseguisca la seua màxima activitat des de l'obertura al trànsit, en oferir 15 freqüències setmanals, superant les 13 de l'estiu de 2019.

El consell d'administració de la societat pública Aerocas s'ha reunit la passada setmana sota la presidència del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. En la reunió s'ha abordat, entre altres temes, la reactivació dels vols regulars després de l'aixecament de l'Estat d'alarma i les restriccions associades a aquest. L'aeroport activarà a partir d'aquest juliol set rutes, gestionades per tres aerolínies (Wizz Air, Ryanair i Volotea), que connectaran amb les següents destinacions: Londres, Viena, Budapest, Bucarest, Katowice (Polònia) i Bilbao.

Noves rutes que comencen 

La primera ruta a arrancar ha estat la de Budapest (Wizz Air), aquest dimecres 1 de juliol, amb una oferta de dos vols setmanals. Aquest dijous se sumen les connexions de Londres-Stansted (Ryanair) i Katowice (Wizz Air), totes dues amb dos vols setmanals. I aquest divendres 3 de juliol s'incorporen la nova de Viena i la de Londres-Luton, operades per Wizz Air i amb dues freqüències a la setmana.

El dia 11 s'estrena la nova connexió a Bilbao, operada per Volotea amb dos vols setmanals. Finalment, la data d'inici de la ruta de Bucarest (Wizz Air), amb tres vols a la setmana, està pendent que el Govern de Romania alce les restriccions als vols procedents d'Espanya.

El conseller España ha destacat que la represa dels vols regulars es produeix "oferint les màximes garanties de seguretat sanitària, tant per a passatgers com per a treballadors". En aquest sentit, ha recordat que l'aeroport ha implantat diverses mesures de seguretat, higiene i informació enfront de la COVID-19. A més, sota la supervisió de Sanitat Exterior, s'implantaran controls de temperatura als passatgers.

España ha expressat la seua confiança que "la reactivació dels vols regulars situe de nou a l'aeroport en una senda de creixement, després de l'aturada causada pel coronavirus".

 

 

Més informació
Els aeroports es reactiven amb els primers vols europeus
Ryanair recuperarà el 40% dels seus vols l'1 de juliol
Avui et destaquem
El més llegit