Dancausa analitza a València el paper de la banca

La consellera delegada de Bankinter intervé en la 'III Jornada Paco Pons' que organitza dimecres l'Associació Valenciana d'Empresaris

Dancausa, en una presentació de resultats de l'entitat que gestiona | Bankinter Dancausa, en una presentació de resultats de l'entitat que gestiona | Bankinter

És aquesta una transformació de la banca o estem en plena recuperació? Sobre el paper de la banca en l'era post-Covid parlarà aquest dimecres Maria Dolores Dancausa, consellera delegada de Bankinter, en la seua intervenció durant la III Jornada Paco Pons que celebrarà aquest dimecres l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) a València. La jornada està coorganitzada per l'Associació per al Progrés de la Direcció, amb la col·laboració de PriceWaterhouseCoopers (PwC), que sumen amb aquesta la tercera edició d'una cita que reunirà empresaris, directius i emprenedors de diferents sectors i territoris de l'Estat.

L'impacte de la tecnologia en les empreses serà el títol de la taula redona que comptarà amb la participació de tres emprenedors: Rubén Navarro, director de desenvolupament de negoci de Casas inHAUS; Carmen Peris, CEO de Waffle Time i Juan Carlos Sanjuan, CEO de Casual Hotels. La taula serà moderada per Rafael Navarro, soci cofundador de Innsomnia. Posteriorment, es posarà el focus en la intel·ligència artificial de la mà de César Romera, director de desenvolupament de negoci d'IBM.

Més info: La banca (i la resta) mira a València

Seguidament serà Emilio Mateu, CEO Executive Director de TCI Cutting, qui parlarà de l'automatització a mesura, com a element clau per a la competitivitat de les empreses. A continuació, l'economista Josep Piqué analitzarà l'actual context amb la presentació Què canvia amb la pandèmia? L'última ponència de la sessió serà a càrrec de Dancausa, sota el títol Recuperació o transformació econòmica? El paper de la banca post-covid i per a tancar la Jornada anual Paco Pons, Sandra Deltell, sòcia de PwC, presentarà les principals conclusions de la tercera edició.

La jornada se celebra en l'Hotel SH Valencia Palace però també s'emetrà en streaming i a través del canal de YouTube d'AVE, davant la situació sanitària i les limitacions d'aforament existents.

Més informació
L'helicòpter, la banca i altres confinats
Avui et destaquem
El més llegit