CA | ES
Five Guys desembarca a l'Estat espanyol amb 11 restaurants
Five Guys desembarca a l'Estat espanyol amb 11 restaurants

Five Guys obre a València i busca 35 treballadors

La cadena nord-americana d'hamburgueseries necessita personal de cuina i cambrers

La cadena d'hamburgueseries Five Guys arribarà a València aquesta tardor per obrir el seu primer establiment al País Valencià, un local que suposarà la contractació de 35 persones entre personal de cuina i cambrers. Per cobrir aquests llocs, la companyia està buscant ja candidats a través de l'Espai Empreses del Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Conselleria d'Economia Sostenible (SERVEF) de la Conselleria d'Economia, segons ha informat aquest organisme en un comunicat.

L'empresa valorarà que les persones candidates sàpiguen treballar en equip, gaudeixin amb el servei al client, tinguin esperit de superació i ganes d'aprendre. Les funcions del personal seleccionat seran, entre altres: preparar diàriament els ingredients frescos, atendre els clients, cuinar hamburgueses i patates fregides, així com realitzar les tasques de neteja de cuina i restaurant.

Les persones interessades han d'adreçar les seves sol·licituds a través del portal del SERVEF i adjuntar el seu currículum a l'oferta de treball 507.292, adjuntant el seu CV.

Actualment, la Five Guys compta amb 11 restaurants oberts a l'Estat espanyol situats a Madrid, Granada, Barcelona i Saragossa. La cadena nord-americana, més coneguda com "les hamburgueses preferides d'Obama", ocuparan un local a la Plaça de l'Ajuntament de la ciutat de València, concretament al número 5, on abans hi havia el Banco Santander.

Més informació
Five Guys crea 60 llocs de feina pel nou 'Rock'n Roll' barceloní
Avui et destaquem
El més llegit