Five Guys crea 60 llocs de feina pel nou 'Rock'n Roll' barceloní

L'hamburgueseria preferida de Barack Obama obre el seu segon establiment a la capital catalana

Five Guys Barcelona Five Guys Barcelona

Five Guys ha obert aquest dilluns prop de la Sagrada Família de Barcelona el seu segon restaurant a la capital catalana i el deuè en el conjunt d'Espanya en només 20 mesos. D'aquesta forma, la cadena d'hamburgueseries dirigida per Daniel Agromayor a Espanya i Portugal ha creat 60 noves ocupacions directes a la ciutat que se sumen al total de 300 que ja té arreu del país. 

En aquest sentit, la companyia ha detallat a través d'un comunicat que el nou restaurant que és alhora el primer a peu de carrer ocupa una superfície de 465 metres quadrats, amb una terrassa inclosa, i té un aforament de 160 persones. El seu lema entre vestidors és "burgers més bones i el millor Rock'n Roll". O el que és el mateix, 250.000 combinacions diferents amb vistes a la basílica 

Més info: Five Guys: l'hamburgueseria preferida d'Obama arriba a Barcelona

Per si a cas, des de Five Guys han volgut deixar molt clar que "totes les feines seran de qualitat: contractes indefinits, i amb un programa de remuneració variable, que situa les seves condicions laborals per sobre de la mitjana del sector". 

En total, l'empresa ja compta amb sis restaurants a Madrid, un a Saragossa, un a Granada i dos a Barcelona. Però, la cosa no acaba aquí i ja està treballant en la construcció de tres locals més a València, Madrid i Barcelona, alhora que projecta també el seu primer restaurant a Sevilla de cara a 2019.

Més informació
Com són les empreses estrangeres de Catalunya?
Bon Preu obrirà 20 noves instal·lacions i crearà 450 llocs de feina
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit