Ftalks'21 porta a València l'alimentació del futur

L'esdeveniment impulsat per KM Zero Food Innovation Hub presentarà les darreres innovacions en el sector agroalimentari i foodtech

ftalks'21 porta a València les principals innovacions alimentàries | EP ftalks'21 porta a València les principals innovacions alimentàries | EP

La tercera edició de Ftalks Food Summit, esdeveniment anual dedicat a la innovació agroalimentària i les darreres propostes del sector foodtech, se celebra al Palau Alameda de València. Les jornades posaran el focus en diverses de les principals innovacions del sector, des de l'aplicació de la IA a la producció alimentària fins a la robòtica, la proteïna vegetal o la carn cultivada en laboratori. La tercera edició del certamen es va inaugurar ahir i romandrà a la capital del País Valencià fins avui divendres al vespre.

L'esdeveniment compta amb 50 empreses de referència nacionals i internacionals especialitzades en innovació alimentària, així com fons internacionals especialitzats en la inversió en foodtech. Per ftalks'21 passaran ponents destacats, com Mark Post, Cofundador de Mosa Meat; Matias Muccnick, CEO de NotCo; Alina Zolorateva, directora de màrqueting a Aerofarms o Rodrigo García, cofundador i co-CEO de NotPla.

En l'obertura de l'acte, Raúl Martín, CEO de KM ZERO Food Innovation Hub, ha reivindicat la resiliència de la indústria alimentària, tot destacant la rellevància de la innovació en el sector. Segons Martín, en el darrer any "s'han accentuat les tendències en creixement com la digitalització, la robòtica, el comerç electrònic, la integració de fluxos de treball o la indústria 4.0". El directiu ha assenyalat, a més, el recent èxit de les startup foodtech que, tal com destaca, "han recaptat 20.000 milions d'euros durant el primer semestre de 2021".

Per la seva banda, el Secretari Autonòmic d'Innovació i Transformació Digital de la Generalitat Valenciana, Jordi Juan, ha valorat el caràcter estratègic del sector agroalimentari per al País, cosa que fa especialment rellevant la participació en la trobada d'empreses "vinculades a la innovació, noves tecnologies i emprenedoria". Segons Juan, ftalks'21 acollirà reflexions sobre "l'alimentació del futur i com afectarà la nostra societat".

Més informació
Ftalks Food Summit'21 promourà la innovació alimentària a València
Vincent Rosso i Isra García, en el pròxim Ftalks Editions
Avui et destaquem
El més llegit