Juan Roig inverteix 10 milions d'euros més a Lanzadera

L'objectiu del projecte és crear un ecosistema que acceleri i dinamitzi l'economia i aposti per projectes rendibles i productius

Juan Roig, en una sessió amb emprenedors | Cedida Juan Roig, en una sessió amb emprenedors | Cedida

Lanzadera, l'acceleradora d'empreses impulsada per Juan Roig i que peratny al pol emprenedor Marina de Empresas, engega una nova estratègia que, segons informen en un comunicat, afronta amb dinamisme, més recursos i més activitat emprenedora davant la situació de crisi creada per la covid-19. Aquesta iniciativa implica la simplificació i unificació dels seus programes d'acceleració en un d'únic, dividit en quatre fases adaptades a la maduresa de cada empresa. A més, anirà acompanyada d'un major esforç econòmic, atès que Roig multiplicarà el seu suport des d'aquest moment fins a finals del 2021, invertint 10 milions d'euros.

Gràcies a tot això, l'acceleradora reforçarà la creació de sinergies internes i les opcions de suport a l'emprenedoria en cadascuna de les fases: des de la incubació, passant per l'acceleració i arribant fins la consolidació d'empreses que ja han crescut gràcies a un model de negoci provat. Una nova etapa en què Lanzadera vol convertir-se en una plataforma per potenciar l'ocupació, oferint oportunitats de formació per a la reinserció laboral a persones i projectes rendibles que hagin de reenfocar-se per afrontar el nou context i, així mateix, consolidin Lanzadera com un ecosistema focus d'oportunitats de negoci i d'atracció de talent i innovació.

En tot moment, Lanzadera serà l'encarregada de prescriure als emprenedors que apliquin al programa quina és la fase en què millor encaixen, així com el tipus d'ajuda que se'ls donarà. Concretament, i amb els canvis establerts, les startups seleccionades podran rebre des d'ajudes de 4.000 euros fins a finançament per valor de 500.000 euros, xifra que s'ajustarà a les necessitats concretes de cadascuna, però que supera àmpliament el límit de 200.000 euros vigent fins ara.

Més informació
Les 15 startups de Juan Roig que poden fer-se d'or
La tecnològica de Juan Roig vol entrar en sanitat, banca i assegurances
Avui et destaquem
El més llegit