Lanzadera acull 28 noves empreses de tot Espanya

L'acceleradora i incubadora d'startups impulsada per Juan Roig ja compta amb 140 companyies que reben suport, formació i finançament

Los representantes de las 28 empresas que acoge Lanzadera | Cedida Los representantes de las 28 empresas que acoge Lanzadera | Cedida

Lanzadera incorpora 28 empreses d'emprenedors de tota Espanya que aporten noves solucions i propostes innovadores a diferents sectors com la logística internacional, l'economia circular, la gestió online d'inversions, la sanitat, l'alimentació saludable o la prevenció del blanqueig de capitals, entre uns altres, segons han informat en un comunicat.

D'aquesta forma, són 140 les empreses que en l'actualitat estan rebent suport, formació i finançament a les instal·lacions de la Marina d'Empreses de València. A l'acceleradora, que compta amb programes des d'incubació a acceleració, els emprenedors aprenen a aplicar el model de gestió de qualitat total en els seus negocis, gaudeixen de les instal·lacions en connexió contínua amb altres equips, reben formació, tenen accés a finançament i compten amb l'ajuda i assessorament d'experts en desenvolupament empresarial.

Més info: Lanzadera engega el 2019 acollint 33 nous projectes

De les 28 noves empreses, 10 s'incorporen al programa d'acceleració Lanzadera, en el qual durant nou mesos comptaran amb assessorament per millorar els seus productes, augmentar el seu nombre de clients i aconseguir la sostenibilitat. Unes altres 15 formaran part del Programa Garatge, en aquest programa d'incubació el temps d'estada és una mica major, de fins a 11 mesos, durant els quals rebran el suport necessari per desenvolupar la seva idea i orientar-la cap a un resultat d'èxit, millorar la primera versió del seu producte i generar les primeres vendes.

Així mateix, s'incorporaran tres noves startups al Programa Corporate, en el qual Lanzadera signa acords amb empreses capdavanteres amb la finalitat de buscar i impulsar emprenedors que aportin noves solucions a necessitats concretes de cada sector. En aquest cas, una startup treballarà amb el suport de CBRE, i altres dos comptaran amb el suport de Nestlé Purina, inaugurant aquest programa que busca idees que millorin la vida de les mascotes.

Més informació
Els emprenedors valencians han d’estudiar més
Roig inverteix en Airhopping, startup d'un alumne Lanzadera
Lanzadera i CBRE s'alien per impulsar l'emprenedoria en l'immobiliari
Avui et destaquem
El més llegit