Marina de Empresas celebra tres anys

El 'hub' d'emprenedors impulsat per Juan Roig creix en nombre d’alumnes i projectes impulsats

Marina de Empresas celebra tres anys Marina de Empresas celebra tres anys

Instruir, assessorar i finançar els projectes dels empresaris d’avui i del futur. Aquests són els eixos sobre els que gira Marina de Empresas, la iniciativa de formació promoguda per Juan Roig, president de Mercadona, que arriba al seu tercer aniversari. Les instal·lacions, situades a València, comprenen tres projectes destinats a englobar el cicle complet de l’emprenedoria: EDEM, escola de negocis; Lanzadera, incubadora i acceleradora de propostes empresarials; i Angels, dedicada a la inversió en projectes de nova creació per la seva consolidació.

En aquests tres anys, EDEM ha passat d'1.000 a 2.200 alumnes; Lanzadera ha ampliat els seus programes d'un a cinc i ha donat suport a 250 projectes; i Angels acumula una inversió viva de 12 milions, segons explica l'entitat en un comunicat. Entre les iniciatives impulsades destaquen empreses com Flamingueo, botiga online líder de matalassets per a la piscina i platja; Lamburguesa, cadena de hamburgueserías gourmet o Vivood, el primer hotel paisatge de l'Estat espanyol.

Tercer aniversari Marina Empresas

Inaugurada l'any 2015, la Marina de Empresas és un projecte personal de Juan Roig, impulsat amb capital privat. L'empresari va invertir 300 milions en l'execució de les instal·lacions, que ocupen 18.000 metres quadrats i estan situades a la Marina de València.

 

Més informació
Lanzadera i CBRE s'alien per impulsar l'emprenedoria en l'immobiliari
Javier Jiménez (Lanzadera): "València és el lloc per emprendre"
Lanzadera incrementa a 25 el nombre de projectes
Avui et destaquem
El més llegit