El mercadet de Nadal de les startups

Lanzadera, l'acceleradora de Juan Roig, organitza un 'showroom' per comprar productes i serveis dels seus emprenedors

El mercat de Nadal de les startups a València | Cedida El mercat de Nadal de les startups a València | Cedida

Les startups de Lanzadera organitzen un mercadet de Nadal a l'Escola d'Empresaris EDEM de València. L'acceleradora de startups de Marina d'Empreses i impulsada pel propietari de Mercadona, Juan Roig, celebrarà el showroom dissabte, 14 de desembre, al matí. Els assistents hi podran comprar productes i serveis dels emprenedors que en formen part.  

Més info: Lanzadera i Abanca busquen juntes startups 'fintech'

Com a acte previ, aquest divendres ja s'ha muntat el mercat i està obert a alumnes d'EDEM i als membres de Lanzadera i del fons d'inversió Angels Capital, que també forma part de Marina d'Empreses. Entre les startups que hi participen destaquen les que ofereixen moda, tecnologia, decoració i alimentació. 

Les startups

En el sector del disseny, hi ha la startup de sabates Vacant Shoes; Vidriola, que ven joies fetes amb metacrilat; Eventeau, que ofereix decoració per a festes i esdeveniments; Ms&MssYork, que produeix roba per a què mares i fills es combinin; Timpers i Madame Dynamite, també de calçat; Colonvo, que tindrà a disposició dels assistents les seves ulleres; els rellotges, cinturons i collarets amb un botó d'emergència per a persones majors de Neki; i la roba i accessoris de Bonalive i Flamingueo. 

Pel que fa a alimentació, les Cerveses Mascletà ocuparan un lloc destacat, juntament amb les galetes d'En el bote i els dolços de Japon Shop. A més, hi seran presents les startups Kolotrip -que ofereix viatges en bicicleta amb allotjament-, OkGift -de targetes regal-, Paviado -solucions per fidelitzar clients a través de la música-, i Buoq -que ofereix uns auriculars-altaveu-.  

Més informació
Lanzadera estrena curs impulsant 40 noves startups
Lanzadera acull 28 noves empreses de tot Espanya
Les 15 startups de Juan Roig que poden fer-se d'or
Avui et destaquem
El més llegit