Avaluaran l'impacte del coronavirus en les empreses valencianes

La Conselleria d'Economia cita dimarts 3 de març la Confederació Empresarial Valenciana i les cambres de comerç

Una de les poques mascaretes que queden a la farmàcia Noguera de Girona | Eli Don (ACN) Una de les poques mascaretes que queden a la farmàcia Noguera de Girona | Eli Don (ACN)

La Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de la Secretaria Autonòmica i la Direcció General d'Internacionalització, ha convocat una comissió de seguiment sobre l'impacte econòmic del coronavirus en les empreses valencianes. En aquesta comissió de treball estaran presents la Confederació Empresarial Valenciana i les cambres de comerç. L'objectiu és analitzar l'impacte en els diferents sectors productius afectats per a realitzar una avaluació i buscar diferents línies d'actuació.

La setmana passada el conseller Rafa Climent ja va avançar que el Govern valencià donaria resposta ràpidament a la situació, d'igual manera que van fer amb el Brexit.

Més info: Morata: "Hem permés que la fàbrica del món siga la Xina i ara ho paguem"

Aquesta comissió de seguiment pretén treballar conjuntament amb els diferents sectors amb més dependència de la Xina i altres mercats afectats pel coronavirus i coordinar vies d'actuació conjunta. La comissió es reunirà dimarts que ve, 3 de març, en la seu de la Conselleria d'Economia.

Més informació
Apple retalla previsions pel coronavirus
Com curar les borses del coronavirus que s'ha endut el Mobile
Avui et destaquem
El més llegit