Una parella consultant la seva tauleta | Acistock
Una parella consultant la seva tauleta | Acistock

Tant mòbil et deixa sense sexe

Un de cada set enquestats confirma que consultar el seu dispositiu telefònic li resta atenció a la seva parella

A menys d'una setmana del Mobile World Congress, els resultats d'un estudi realitzat a més d'1.470 persones pel portal online Platanomelón, amb més de 98.000 seguidors, no donen lloc a dubtes: el mòbil afecta profundament a les nostres relacions sexuals i de parella.En aquest sentit, el 80% dels enquestats confessa que empitjora la seva relació de parella i que les notificacions, missatges, fotos, vídeos, cites, mails, trucades... en definitiva, tot el que emana d'aquests dispositius, fa que estiguem més atents a la pantalla que a les nostres parelles. Així ho asseguren, 7 de cada 10 enquestats que confirma que per estar mirant el mòbil presta menys atenció al cònjuge. 1 de cada 3 homes tindria sexe amb un robot 

Una de les dades més cridaneres de l'enquesta és que el 33% dels homes assegura que tindria sexe amb un robot amb intel·ligència artificial a través del mòbil. Una dada que descendeix al 14% en el cas de les dones. 

De fet, avui dia, el mòbil s'ha convertit en un dels canals pel qual les parelles tenen relacions sexuals. Així ho confessa el 64% dels enquestats. Aquesta xifra ascendeix al 67% en joves entre 18 i 30 anys. En aquesta línia de nous usos, més de la meitat dels enquestats, el 52% utilitza el mòbil per compartir contingut sexual amb la seva parella –d'aquests el 85% a través de WhatsApp. "El telèfon mòbil pot convertir-se en el millor aliat de les parelles que viuen lluny o que tenen poc temps per veure's. Es pot jugar a distància i potenciar la sensualitat; sexe telefònic, fotos sensuals o àudios suggeridors són una bona manera de mantenir la passió", afirma María Hernando, sexóloga de Platanomelón.En aquest sentit, i a manera més global, el 90% dels participants confirma haver rebut contingut de tipus sexual a través del seu mòbil; principalment fotos pujades de to (36%), acudits (28%) i vídeos pujats de to (13%), entre altres de menor rellevància.A més, el mòbil és també una eina per concertar cites en internet. Així ho afirma el 35% dels enquestats; dels quals un 75% assegura haver acabat en el llit.

Una altra de les sorpreses de l'estudi és la resposta a la pregunta "Deixaries que la teva parella revisés el teu mòbil?". 8 de cada 10 homes i 7 de cada 10 dones asseguren que no tenen res a amagar i posarien el seu telèfon a la disposició de la seva parella. 

Més informació
El 35% ha practicat sexe amb companys de feina
El negoci de l'amor no sempre és digital
Avui et destaquem
El més llegit