Les ciutats més atractives pels treballadors

Barcelona se situa quarta i es troba frec a frec amb Berlín pel top 3, segons Boston Consulting Group

Barcelona agrada cada vegada més als treballadors| iStock Barcelona agrada cada vegada més als treballadors| iStock

Barcelona és poderosa. I atractiva, tant per a empreses com per a treballadors. Així ho posa de manifest l'últim rànquing de Boston Consulting sobre les ciutats que més agraden a l'hora d'anar a treballar. Més enllà del Brexit, Londres i Nova York segueixen al capdavant amb un 22% i un 16%, respectivament, dels enquestats que poden triar més d'una opció.

Però, Berlín i Barcelona trepitgen els talons a la ciutat dels gratacels, empatades amb un 15%. Totes dues han pujat fins a tres posicions en els últims quatre anys. Amsterdam tanca el top 5 amb un 14% i una escalada de fins a 11 posicions. Les segueixen: Dubai, Los Angeles, París, Sidney i Tòquio. Madrid es queda a les portes del top 10 i s'ho mira des de l'onzena posició. 

Més info: "A Catalunya no hi ha trasllat ni de persones ni d'espais"

"A Catalunya no hi ha hagut trasllat ni de persones ni d'espais. No s'està produint deslocalització i no es produirà", assegurava la presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman, Anna Gener, en un sopar del think tank Catalans Lliures. Tant és així que de complir-se aquest els bons pronòstics d'aquest rànquing, el trasllat de persones acabarà venint de fora cap a Barcelona. 

 
Més informació
"El pròxim Spotify podria crear-se a Barcelona"
Barcelona és poderosa
Les ciutats europees preferides per crear una startup
Avui et destaquem
El més llegit