Les destinacions de moda per al 2019

Igualada es troba entre les 20 primeres posicions del rànquing d'Airbnb, però només consta en la versió en castellà de l'informe

Un indret de Kaikoura, al sud de Nova Zelanda | Bernard Spragg - Flickr Un indret de Kaikoura, al sud de Nova Zelanda | Bernard Spragg - Flickr

Passades les festes de Nadal, molts ja tenen la vista fixada en les properes vacancesSèneca deia que "viatjar i canviar de lloc revitalitza la ment" i, segurament per això, molts ja somien amb el proper destí on viatjaran. Airbnb ha desvetllat les destinacions de moda per aquest 2019 i hi ha bones notícies per Catalunya: Igualada, la seu del primer New Healthy Destinations Lab d'Airbnb, es troba entre les vint primeres.

Ara bé, això només passa en la versió de l'informe en castellà titulada Airbnb desvetlla 19+1 destinacions per al 2019 mentre, que el text en anglès, no té en compte la ciutat catalana. De fet, l'oficina de turisme sostenible de la plataforma col·laborarà amb l'Ajuntament del municipi per crear aquesta iniciativa de convertir Igualada en un laboratori de destinacions sostenibles.

 

Justament en aquest sentit, els pobles i ciutats "menys explorats" seran tendència aquest any juntament amb els llocs on està augmentant el turisme sostenible. Per tot això, la plataforma sosté que el turisme previst per al 2019 "donarà visibilitat a ubicacions emergents, promourà la sostenibilitat mediambiental i contribuirà a la reconstrucció de comunitats afectades per desastres naturals".

Però, quines són les 20 destinacions del món preferides pels viatgers? Els paratges van des de ciutats amb desenes de gratacels fins a illes paradisíaques de la Xina passant per pobles emergents de l'Àfrica o, fins i tot, poblacions afectades per desastres naturals com terratrèmols o incendis.

...

Llocs inhòspits, sostenibles i poc coneguts seran tendència aquest 2019. I és que, com diu el refrany noruec, "només els que vaguen troben nous camins".

Més informació
Els destins mundials de moda per al 2019
La cultura més venuda a Amazon aquest 2018
El 'top 10' de les marques de moda d'Espanya
Les millors escoles de negocis d'Europa
Avui et destaquem
El més llegit