Les destinacions de platja ocupen gran part del rànquing, però les capitals europees també triomfen | iStock
Les destinacions de platja ocupen gran part del rànquing, però les capitals europees també triomfen | iStock

Les 25 destinacions 'top' d'aquest estiu

Barcelona és la setena destinació preferida per als viatgers d'arreu del món i és l'única ciutat de l'Estat espanyol que entra en el rànquing

"El verano ya llegó, ya llegó, ya llegó, y la fiesta comenzó, comenzó, comenzó", que diu la cançó. I, amb l'estiu, per a molts arriben les vacances i les ganes de fer una escapada i desconnectar de la ciutat o poble que ens acompanya en el nostre dia a dia. Els previsors ja fa temps que han triat la seva destinació preferida per passar-hi uns dies, però cada vegada hi ha més gent que busca ofertes d'última hora per canviar d'aires. Segons les cerques i reserves dels usuaris, TripAdvisor elabora un rànquing amb les destinacions més populars entre els viatgers de tot el món. I les capitals europees es planten a les primeres places de la taula, on Barcelona es posiciona com la setena destinació preferida per als viatgers i es corona, així, com l'única ciutat de l'Estat espanyol que entra en el rànquing.

Més info: Els llocs preferits per fer una escapada (i tendències per al 2019)

De gustos n'hi ha de tots colors i això queda ben reflectit en la selecció de la plataforma, que tria 25 destinacions com les més demandades pels viatgers. Entre elles, s'hi troben capitals culturals de tot tipu i estils i de tots els continents. D'Austràlia a Amèrica passant per Àsia, Europa i Àfrica.  Amb més de 7.000 atraccions turístiques, Londres es corona com la destinació més popular entre els viatgers, seguida de París i Roma, totes ciutats impossibles de visitar en un sol dia. Però també Àsia es reafirma com a una de les destinacions més de moda per marxar de vacances amb 13 ciutats o regions de les 25 totals. Indonèsia, Tailàndia o el Vietnam, doncs, també enamoren els viatgers.

D'aquesta manera, Àsia és la reina de l'estiu, seguida d'Europa -amb vuit ciutats-, Amèrica -amb tres- i Àfrica i Austràlia amb una cada una. I és que, com escrivia Umberto Eco a El nombre de la Rosa, "la bellesa de l'univers no és només la unitat en la varietat, sinó també la diversitat en la unitat".

 

Diversitat, cultura, coneixement... Un món amb infinitats de llocs per descobrir i amb viatges per a tots els gustos. I tu, ja saps on anar de vacances?

Més informació
Els països més saludables del món
Les 30 millors 'tech cities' del món
Els 10 països més atractius del món per fer negocis
Els 25 hotels més ben valorats de tot l'Estat
Avui et destaquem
El més llegit